Wednesday, August 7, 2013

A's LIFE: THOSE HOT SUMMER DAYS


Jsou krásné letní dny a jsou letní dny, kdy si připadáte, že v ulicích města vypustíte duši, protože vzduch se ne a ne pohnout. Pak existuje jediné řešení, najít si oázu v podobě příjemné kavárničky, kam nepraží slunce, je tam trochu přítmí a pochutnat si na skvělém obědě.

Naše oáza se nachází jen pár kroků od Pařížské. A trošku si tam připadám jako bych byla zpátky v San Franciscu. Takové nostalgii já nemůžu nikdy odolat.
 Navíc existuje snad lepší výmluva k tomu, abyste si k obědu daly Spritz Aperol než to vedro kolem, myslím že ne. Možná ještě jedna, když se vám kamarádka po dlouhé době vrátí z Francie, takže my měly výmluvy hned dvě, což dělá naše pití, které začalo ještě před polednem, naprosto legitimním.
 Když to doprovodíte salátem, budete mít lepší pocit, samozřejmě až do té chvíle, než zmerčíte, co že si to dopřávají u vedlejšího stolu a nezachováte se jako malé dítě, které musí mít všechno co vidí u ostatních.
 Protože to pak dopadá tak, že se pistáciový dort nese přímo k vašemu stolu. Díky bohu za zvyk se o dezerty dělit. I když si stejně myslím, že spořádat tohle sladké nebe není v silách jednoho člověka. 
Se vzpomínkou na ty sladké doby, kde se ve školce chodilo po obědě spát jsme si na Kampě vybojovaly vlastní kousek trávníku ve stínu, zapnuly si písničky Cola Portera a po pár dalších hodin nerušeně relaxovaly. 
 Kisses A.

5 comments:

  1. wow vyzeralo to tam skvele!

    Inak ak hladas svetly BB krem na mastnu plet dnes tip u mna: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/najlepsi-bb-krem-na-slovensku.html

    ReplyDelete
  2. Okolo téhle kavárny jsem šla už několikrát, asi se tam někdy zastavím, vypadá moc pěkně!!:)

    ReplyDelete
  3. Jééé strašně ti to sluší :-) a kamarádka má pěkný obal na mobil :-) taky bych si ho hned dala, kdybych ho uviděla u protějšího stolu :D :-P

    ReplyDelete
  4. Ten dortík vypadá bezvadně, jako celé prostory! :)

    ReplyDelete
  5. A. jaký máš názor na vegetariánství a veganství?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...