Wednesday, August 15, 2012

FASHION TALK: ELIE SAAB AND MARCHESA

(eliesaab.com)

Všichni víme, že modely návrhářů jsou ikonické. Kdo by neznal extravagantní tvorbu Alexandera McQueena, simple, ale nikdy nevycházející modely Chanel a unikátní tvorbu Marca Jacobse.  Jsou tu ale také další návrháři, kteří stojí za zmínku. Nedávno, když jsem listovala německou Vogue, jsem se nemohla odtrhnout od modelů Ellie Saab a Marchesy. Modelky kráčející po molu v těchto modelech na mne působily neuvěřitelně éterickým dojmem a jakoby sem přitančily z jiné dimenze. Pravděpodobně stejný názor mělo i publikum, protože celá front row vypadala, že se bojí i nadechnout, aby modelky náhodou nevychýlili z řady.

A jaké celebrity byste mohli potkat v jejich modelech? Tak například:  Penelope Cruz, Blake Lively, Jennifer Lopez, Kate Hudson,Cameron Diaz, Selena Gomez, Halle Berry, Leighton Meester, Rihanna, Eva Longoria, Taylor Swift, Miley Cyrus, Olivia Wilde, Kristen Stewart... Mohly bychom pokračovat do nekonečna. 

Ač mnoho žen vyznává minimalismus a další si zase pěstují image s rockovým nádechem a lá Kate Moss, přesto, alespoň podle nás, si musí každá žena říct, že šaty od Marchesy nebo Elie Saaba by na sobě chtěla alespoň jedinkrát v životě mít. Už pro ten pocit, že jsme princezny, i když jen na jeden večer. 

Nebo se snad pleteme a není to pravda, že každá žena je princezna? Jednou před lety jsme to slyšely říct Anne Hathaway v Deníku princezny a od té doby tomu jednoduše zarytě věříme! (Anne totiž nelže, ona maximálně krade Batmanovi perly, ale lhát, to ne).
---
We all know those iconical items of clothing such as Chanel jacket and who wouldn‘t know an eccentric creations of Alexander Mcqueen and unique formativ of Marc Jacobs. But there are other designers, who ought to be talk about more.

 Few days ago, I was reading a german Vogue and I couldn’t stop watching models of Ellie Saab and Marchesa. Models on the runway in their gowns looked like incredible eternal beings from other planet or space. Everyone in the front row shared the oppinion I guess as they looked rather speachless.

Who was spotted wearing these amazing dresses? For example:  Penelope Cruz, Blake Lively, Jennifer Lopez, Kate Hudson,Cameron Diaz, Selena Gomez, Halle Berry, Leighton Meester, Rihanna, Eva Longoria, Taylor Swift, Miley Cyrus, Olivia Wilde, Kristen Stewart... We could go on and on.

Even though many of us prefers minimalism and others believe in chic glam with a bit of rock little bit Kate Moss like, we believe every single women would wish to wear dresses from Marchesa or Elie Saab at least once in her lifetime. So she could feel as a princess for a while.

Or are we wrong and it's not true that every single girl is princess? We heard Anne Hathaway saying so in Princess's diary and we've been believing in those words ever since. (Anne never lies, she might have stolen some pearls from Batman, but she never lies!)

(marchesa.com)

Kisses A and B

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...