Thursday, July 18, 2013

CALIFORNIA (NEVADA) CORNER: VIVA LAS VEGAS!

Tento nápis a vyžádané štípnutí mne ujistily, že se mi to opravdu nezdá...

...hotel New York...
...první věc, kterou jsem uviděla, když jsem ráno otevřela oči, byl tento výhled. Opravdu úžasný nápad bydlet v 49 patře!...
...připravena na noční život...

Oslavu mých 21. narozenin si pamatuji, jako by to bylo včera. Převážnou část večera jsem seděla u Mazaného Králíčka a smutně koukala na věčně prázdné dno skleničky mého oblíbeného Absinthu. Polemizovala o životě a plánech. V ten moment by mne ani ne snu nenapadlo, že své 22. narozeniny oslavím opravdu ve velkém stylu a sice ve slavném "party" městě Las Vegas!

Užila bych si to za jakýchkoliv podmínek, ale můj doprovod převzal veškerou iniciativu od zabookování letenek, až po rezervaci v jednom z nejúžasnějších hotelů ve Vegas - Cosmopolitanu a tím tak udělal mé narozeniny a těch několik dní, které jsme tam strávili, opravu legendární!

Občas jsem si připdala jako Japonský turista, protože jsem fotila snad úplně vše! Během následujících dní tedy plánuji se o Vegas více rozepsat a těšit se můžete i na video;-)

...nikdy se dostatečně netřpytíte, pokud jste ve Vegas...
...výhled z pokoje jsem si opravdu zamilovala...
... San Diego international airport a nedočkavá B...
...horká koupel je nejlepší na začátek večera...
...Day club a pool party v hotelu Cosmopolitan v jednu odpoledne!
PS: během následujícího měsíce plánuji trip do Arizony, pokud máte zájem o informace z první ruky, nezapomeňte sledovat můj osobní instagram:http://instagram.com/barboramadlova :-)

kisses B

7 comments:

  1. to je ráj !! vypadá to nádherně !

    ReplyDelete
  2. Jéé, teď jsme se zrovna vrátili z dovolené v USA, kdy jsme jeden a část dne trávili i v Las Vegas :-D (ale klidně bychom si dovedli představit tam být dýl), tak mi tvoje fotky připomněly nedávné dny. Navíc své fotky budu teprve třídit! Úžasný kýč doladěný do těch nejmenších detailů! Ta malá Paříž je bomba! I New York a Luxor a hotel César a fontána před Bellagiem a volcano před hotele Mirage... A Určitě běžte (pokud jste ještě nebyli) do Venice. Tam je i nákupní středisko udělaný jako Benátky a při vlezu jsou na stropě dokonce fresky :-D. A Las Vegas bylo jediné místo (kromě Death Valley), kde mi opravdu v USA nebyla zima ani večer :-)!!! Užij si to tam!

    ReplyDelete
  3. aach tam bych se chtěla podívat :)

    ReplyDelete
  4. Vypadá to všechno tak nádherně a 49 patro? Upřímně přiznávám, že závidím ten výhled!! Vypadá to jako úžasný narozeniny, tak snad sis to pořádně užila!!

    ReplyDelete
  5. Když koukám na ty fotky, došly mi slova - prostě ráj!

    ReplyDelete
  6. to je prostě úžasné. Taky doufám, že oslavím alespon jedny mé narozeniny podle mého. a ten oufit an večer! Závidím a přeji ti tvůj život. Užívej si ho :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...