Sunday, July 28, 2013

CALIFORNIA (NEVADA) CORNER: FIRST MOMENTS IN LAS VEGAS


Má cesta do Las Vegas začala jako všechny ostatní. Pečlivě jsem si na postel a po pokoji vyskládala všechny boty, oblečení, kosmetiku a zkrátka vše, co jsem dle svého pomyslného seznamu do LV "nutně" potřebovala. Poté následovala ona obvyklá  situace, kdy jsem vytáhla svůj cestovní kufřík, přísahala bych, že se balení od balení scvrkává a scvrkává. Začalo tedy obvyklé vyškrtávání, těch méně potřebných věcí a když se mi po několika přebaleních, nadávkách, sedící na kufru, ho konečně podařilo zavřít byla jsem připravena vstříc svému velkému dobrodružství.

San Diego jsem opustila ve 4 hodiny. Ideální čas! Do Vegas to trvá zhruba hodinu. Jako obvykle jsem celý let prospala a vzbudila mne až slova letušky, která nás vítala ve "Fantasy Landu", jak zněla její slova. Naprosto jsem žasla tou změnou. Letěli jsme nad pouští, kde opravdu nic nebylo, když jsem se už začínala obávat, že jsem ve špatném letadle, jako mávnutím kouzelného proutku se z ničeho nic začaly zjevovat mrakodrapy a blikající neonové nápisy.

Po vystoupení z letadla a procházením letištní halou jsem byla naprosto šokována, hrací automaty, ruleta a black jack tam byly úplně všude. Po chvíli, ovšem stále v šoku jsem už seděla v taxíku, který mne vezl do hotelu Cosmopolitan. Ani ne rok starém, velmi hypermoderním hotelu. Bydleli jsem ve 49. patře s nádherným výhledem na celé Vegas. Pokoj byl nádherný!

Po ubytování byl čas akorát tak na večeři a na projití tohoto nikdy nespícího města. Protože já i můj doprovod jsme velcí milovníci mořských plodů zvolili jsme restauraci Bubba Gump, která byla celá pojata ve stylu filmu Forresta Gumpa.Po delikátní večeři, kdy já měla hruškovo-borůvkový salát a můj doprovod humra, jsme se vydali na menší procházku městem.

Z menší procházka ve finále trvala 4 hodiny, hlavní ulice se nazývá strip a je na ní situováno snad úplně vše, od restaurací, přes M&M shop až po slavné Night kluby a kabarety.

Po čtyřech hodinách kdy se ručička na hodinách začala nebezpečně blížit k půlnoci jsem nebyla schopna myslet na nic jiného než na výřivku v pokoji a obrovskou postel s těmi nejnadýchanějšími polštáři. Usnula jsem okamžitě, připravena načerpat energii na další den ve Vegas.



























kisses B

10 comments:

  1. Tak to je naadhera <3 Doufam, ze bude dalsi varka fotek :))

    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě bude a troufám si tvrdit, že velmi brzy:-)

      Delete
  2. Vždycky se mi líbilo jak píšeš. Je to tak kouzelně napsané :-) Já už bych tam zůstala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, velmi mne komentář potěšil:-). Já bych nejraději taky zůstala, Amerika je návyková:-)

      Delete
  3. Ahoj holky, neměly by jste prosím typy kam za dobrým jídlem a nákupy v Římě?:)
    děkuju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymní, určitě si nenech ujít pouliční stánky se zmrzlinou, je to ta nejlepší v celé Itálii! Za nákupy, bych vyrazila na Viu Condotti, Jsou tam snad všechny obchody na které by sis jen mohla vzpomenout. Budeš-li mít i trochu víc času, udělej si výlet na ostrůvek Capri, mají tam skvělé restaurace, obchůdky jsou sice malinké, ale noblesní a dají se v nich objevit úžasné poklady:-)

      Delete
  4. A na jak dlouho vidíš tvůj pobyt v USA? :) jinak moc pekny článek.

    ReplyDelete
  5. Ahoj B.!

    Jak dlouho trvalo, než si tě nějaká rodina vybrala? Já jsem si dávala přihlášku někdy v červnu a ještě teď pořád nic. :/

    Měj se krásně! :)
    Petra

    ReplyDelete
    Replies
    1. Můj první impuls odcestovat do US byl někdy v srpnu, v září jsem byla poprvé v agentuře, někdy koncem října jsem konečně měla vše vyřízeno, dle jejich požadavků. První nabídku jsem dostala hned následující den, ale nevyšlo to, další rodina, která nevyšla byla asi po měsíci a ta finální byla 1. prosince. Celkově je to dlouhý proces, tak určitě nezoufej, chce to čas:-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...