Thursday, June 27, 2013

WHAT A WORE: LAZY WEEKEND

Nikdy jsem nebyla příliš velkou košilovou fanynkou, myslela jsem, že v nich připadám příliš přísně. Postupem času si do mého šatníku našlo cestu pár uvolněnějších modelů a ano, samozřejmě tam figuruje i jedna bílá, bez té asi nemůže slušný šatník fungovat. Nicméně při mé návštěvě Exe jeans, se kterými jsme navázaly snad produktivní spolupráci, jsem věděla, že tuhle musím mít.

Samozřejmě jsem si ji spokojeně nesla domů. Když jsme si s Terezkou naplánovaly líné odpoledne, které jsme nehodlaly věnovat ničemu jinému než hodnocením toho, co letošní slevy přinesly a thajské kuchyni, měla jsem jasno, co si obleču. Chtěla jsem něco jednoduchého, pohodlného a tuhle sezónu se džínovině dostalo návrhářského posvěcení, tak pro ne. 
 Plán akce samozřejmě klasicky vzniká u kávy, na něco takového jak jsou obrovské slevy, se jednoduše musíte posilnit kofeinem!

 Občas nedám na uvolněnější outfity dopustit, asi to bude tím, že jsem poslední dobou až moc pobíhala v šatečkách a střevíčkách. A uznejte sami, že to pak skutečně oceníte ten komfort džínsů, tenisek a svojí nové oblíbené košile!
A thajskou kuchyni jsme si tentokrát vychutnávaly v Modrém Zubu, kde jsme určitě nebyly naposledy. Úspěšně jsme pokořily zdejší extra pálivou polévku, kterou nám paní servírka, jakožto nováčkům, donesla jen neochotně a později nám pogratulovala. Pak jsme porovnávaly červené a zelené kari, srkaly neslazený ledový čaj a byly navýsost spokojené. A přejedené!

P.S: Slevy mají i v Exe! Stavte se podívat, co vám může tahle česká značka nabídnout. A pokud se o jejich sortimentu chcete něco dozvědět předem, není nic jednoduššího než navštívit jejich stránky, nebo facebook!

Kisses A.

3 comments:

  1. juu moc ti to sluší ! tyhle outfity jsou stejně nejlepší :-)

    ReplyDelete
  2. úžasné a osvěžující, jistě navíc pohodlné. Sluší! :)

    ReplyDelete
  3. :D já mám jen jednu košili, s tím, že v nich vypadám jak učitelka....jenže já studuju pajdák:D:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...