Monday, June 3, 2013

CALIFORNIA CORNER: HOLLYWOOD HILLS


Hollywood je magické místo. Místo, kde se vám splní sen, nebo se naopak sesype, jako domeček z karet. Je to místo plné kontrastu. V jedné ulici narazíte na dámu oblečenou z módního domu Dior a se šperky v hodnotě bytu na Praze 1, na opačné straně zase uvidíte mámu se čtyřmi dětmi, která se rozhoduje, jestli si ten den mohou dovolit jíst venku. Jak už jsem řekla, je to magické a kontrsatující místo.

Nejvíce jsem se ten den těšila až navštívím slavný "Hollywood Sign". Už jako malou mě toto místo fascinovalo. Když jsem narazila v módním časopise(drze odcizeným mamce, či babičce) na fotku modelky u Hollywood Sign, dokázala jsem na ni koukat i hodiny. V duchu jsem si tehdy strašně přála se tam také jednou podívat a takovou fotku si pořídit.

Když jsme do Hollywood Hills stoupali, měla jsem úsměv od ucha k uchu a tetelila se radostí. Mému doprovodu to pravděpodobně přišlo roztomilé a pobaveně se též usmíval. Jistě, on to bere jako naprosto normální součást života a kdyby chtěl, mohl by si tam jezdit třebas každý den...





 Malé doporučení, rozhodnete-li se někdy Hollywood Sign navštívit, udělejte to co nejdříve ráno, protože po poledni, můžete také uvíznout v dopravní zácpě, té miniaturní téměř jednoproudové silničky.

A máte i vy v životě  nějaký sen? Třeba něco, co si přejete už od dětství?:-)

Nezapomeňte navštívit můj osobní instagram: http://instagram.com/barboramadlova
xx B

2 comments:

  1. Ta cedule je i jedním z mých snů, na seznamu toho, co musím vidět :))

    ReplyDelete
  2. Můj sen? Jed taky do Ameriky. Chtěla bych se podívat do New Yorku a Los Angeles (HOLLYWOODU).

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...