Saturday, May 18, 2013

WEEKEND INSPIRATION: TRY NEW THINGS

 Když počasí nehraje na jaře zrovna fér a podle pravidel, asi nejlepší, co můžete udělat, je uvelebit se na gauči, zvolit vhodný kinematografický počin a nic nedělat. Ono se totiž z takového nicnedělání může vyklubat to nejvtipnější odpoledne! Začíná to asi nějak takhle: sledujete film, tentokrát to bylo Děkujeme, že kouříte a uvidíte tam chlapíka, jak si spokojeně pochutnává na jablečném koláči, na tom by nebylo nic divného, vždyť je to americká klasika. Divné je, když se ten apple pie skrývá pod vrstvou čedaru!
 Logicky následovala diskuze na téma, jak neuvěřitelné zvěrstvo to je a jak příšerně to musí chutnat. Další věc co vím je, že můj "partner in crime" (protože dávat sýr na koláč zločin určitě je!) má hlavu v ledničce a kontroluje suroviny, zatímco já hledám recept na food networks. Strávit odpoledne společným pečením? Ano, prosím!
A pak přijde ten moment, dosud to byl obyčejný nevinný koláč, dokud nezakrojíte do sýru a nezačnete s odhodláním nahoru vrstvit plátky. Najednou jsme seděli nad tím kouskem koláče s vidličkami v rukou dost nešťastně a oba doufali, že se k prvnímu soustu odhodlá ten druhý. Sebrali jsme dost odvahy, odhodlali jsme se a zjistili, že nám konečný produkt chutná! (Za což se doteď neskutečně stydíme a rozhodli jsme se tuhle informaci dál nešířit, samozřejmě blogoví čtenáři mají jasnou výjimku :). 

Co byl v poslední době váš největší "kulinární výstřelek"? A kdo se chystá příští víkend na Prague Food Festival?

Kisses A.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...