Sunday, May 5, 2013

MUSING: CURING COLD

Přesně si vybavuji, že jsem plánovala se s vámi o tenhle typ podělit na podzim a nachlazení jako na potvoru nikde. Teď máme jaro, tedy alespoň podle kalendáře, ale díky nepředvídatelným teplotním skokům je to tady a já jsem nemocná. Rozhodla jsem si to užít se vším všudy. Připadám si trošku jako Sheldon z The Big Bang Theory, také má svoje rituály pro nemoc.

Mým rituálem číslo jedna je tenhle zázračný nápoj, o který se v nějakém rozhovoru kdysi podělila Diane von Furstenberg, je to téměř magická medicíny: mátový čaj se spoustou zázvoru, lžičkou medu a pomerančovou šťávou. Lépe se vám udělá téměř okamžitě.

Rozhodně to ještě vylepšíte, když ho budete usrkávat u jednoho z těch filmů, které se skvěle hodí pro nemocné dny, moje hitparáda zahrnuje: Letters to Juliet, Something's Gotta Give, Midnight in Paris, Vicky Cristina Barcelona, Harry Potter 1 - 7, Eat, Pray, Love a když jsem filmy už znuděná, přijde čas na shlédnutí až příliš mnoha dílů Sexu ve městě.

A je to rozhodně doba, kdy se vracím ke knižní klasice jako je Saturnin, nebo Bylo nás pět! Problém je, že nadšeným marodem vydržím být jeden den, jen se mi udělá trochu lépe, už si hledám nějakou jinou činnost.

Jaké jsou vaše rituály a na jaké filmy nejraději koukáte?

Kisses A.

7 comments:

  1. takovy caj jen s citronem misto pomerance piju denne!!s pomerancem to vyzkousim, diky za tip:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  2. já si pokaždé údělám pořádně intenzivní zázvorák s medem a citronem a ůehnu s dobrou knihou. že bych ale nějaká dloho sténala to ne.. naštěstí se většinou do dne uzdravim a pak už zas lítám všude možně :D

    ReplyDelete
  3. ano, tohle je opravdu zázračný lék, životabudič ;-) Půlnoc v Paříži je úžasný film a Saturnina mám taky moc ráda :-) brzy se uzdrav!!! :-)

    mujfialovysvet.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Jj, zázvor.... znám a taky užívám v případě nouze a nebo jen preventivně :)

    ReplyDelete
  5. Ahoj, dočkáme se taky ještě někdy B nebo už jsi blog převzala kompletně ty?

    ReplyDelete
  6. Eat, pray, love mám radši v knižní podobě. Film se mi ve srovnání s knihou tolik nelíbil.

    A se zázvorem souhlasím, pomocník číslo 1 při nachlazení! A ještě když je s medem, mňam!

    ReplyDelete
  7. už dlouho nebyl žádný článek od B. ... :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...