Wednesday, May 22, 2013

FIT LIFE RECIPE: CHEESECAKE-Y SNACK


Zkouškové je v plném proudu, takže pro mě nastaly dny plné papírků s pojmy a ledové kávy s mandlovým mlékem (protože přesně na to jsem se těšila, když jsem se učila s čajem během zimního semestru a nehodlám brát na vědomí, že k okolním teplotám se ledová káva vůbec nehodí!), nicméně ať už se snažíte sebevíc, stejně vám u toho učení čas od času myšlenky zaběhnou jinam a nejlépe rovnou k věcem jako je cheesecake z Café Café. A teď co s tím, máte v podstatě dvě možnosti: a) vykašlat se na učení, zavolat Terezce a dát si rande v Café Café, b) zůstat doma, učit se a dát si něco zdravého.

Jsem rozumná studentka a ještě ke všemu věrná zdravému stravování, takže ano, vybrala jsem si b. Ale ta chuť na cheesecake zůstala. Když jsem v ledničce objevila balení nízkotučného krémového sýra, měla jsem celkem jasno, že by neuškodila malá rychlá improvizace. Výsledné "falešné cheesecaky" jsem si okamžitě zamilovala.


A co jsem potřebovala? Půl balení nízkotučného krémového sýra, 2 tabletky stevie, kůru z citronu a vanilku, 3 rýžové chlebíčky, mražené lesní ovoce a kokos na ozdobu. Celkem jednoduše jsem smíchala sýr, stevii, vanilku a nastrouhanou kůru, rozdělila na rýžové chlebíčky a ozdobila ovocem a kokosem. Odpočinek je během učení důležitý a zastávám názor, že téměř každá chuť se dá uspokojit zdravěji, než si myslíme.

Kisses A

6 comments:

  1. Jůůů, vypadá to báječně, asi budu muset zkusit...

    WorldByBella

    ReplyDelete
  2. hmmm teda to vypada lakave!super tip
    http://sienastyle.blogspot.it

    ReplyDelete
  3. mňam! vypadá to hodně dobře! :)

    ReplyDelete
  4. Nechtěla bys někdy udělat nějaký článek o Tvém zdravém životním stylu, jakože před a po? Proč ses pro něho rozhodla, kolik jsi zhubla, za jak dlouho a co jsi pro to dělala (například jsi tady jednou psala, kolik gramů čeho si odvažuješ při přípravě jídla). Mně by určitě udělal radost a inspiroval :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě bude více článků o zdravém životním stylu, ale nevím, jestli přesně takových, jaký by sis představovala. Upřímně když se teď dívám zpět, tak už si ten "spouštěč" ani neuvědomuji, takže bych jednoduše tvrdila, že jsem k tomu tak dospěla. O odvažování jsem myslím něco psala, já jídlo už nevážím, podle mě je to něco, co se hodí pro člověka, který přechází na jiný styl stravování, kdy se teprve snaží poslouchat své tělo. Já jsem myslím ve stavu, kdy si se svým tělem docela dobře rozumím a poslouchám, co po mně chce, tudíž mu jednoduše dávám to, co potřebuje, aby se cítilo dobře. To je jen několik takových myšlenek, ale článek určitě bude :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...