Sunday, May 19, 2013

FIT LIFE: EAT YOUR BREAKFAST WITH MIXIT


Upřímně, já jsem nikdy nechápala lidi, kteří nesnídají. Když pominu fakt, že nesnídat pro vás není vůbec dobré (což skutečně není), já se vždycky vzbudím a mám hrozný hlad. Takže jediné, co stihnu, než netrpělivě dorazím do kuchyně je malá zastávka, abych si v koupelně opláchla obličej a pročesala vlasy.

Smiřte se s faktem, že nic vám po ráno nerozpohybuje metabolismus tak jako snídaně. A že nestíháte? Právě proto tenhle článek píšu v neděli večer. Já si čas na přípravu snídaně vždycky udělám a když vím, že ho mít nebudu, jsou tu věci jako overnight oats. Ale jsou samozřejmě i další zdravé rychlé varianty. Mluvím o müsli. Vždycky jsem je zavrhovala, protože ty, které jsou dobré se složením spíše podobají oplatkám než zdravé snídani a ty různé sypané mně svou chutí zase neoslovily a já si na snídani ráda pochutnám. Můj pohled na tuhle potravinu změnil až Mixit.



Trvalo mi dlouho, než jsem se rozhodla je vyzkoušet, i když mě dost lákaly. Nakonec jsem neodolala nabídce objednat si něco zdarna. Hrála jsem si a hrála na jejich webových stránkách, až jsem vytvořila mix, na který jsem byla právem hrdá. Vlastně jsem si připadala zase jako malá holka, která si hraje v plastové kuchyňce, ale tentokrát to bylo mnohem lepší, protože jsem věděla, že výsledek svého imaginárního snažení opravdu ochutnám. Dala mu trošku infantilní název a čekala. Když dorazil, což byla otázka dvou dnů, tak jsem na poštu přímo hnala.

A kdo by se netěšil na ovesné vločky s lyofilizovanými malinami, jahodami, ostružinami a černým rybízem, pekanovými ořechy, plátky mandlí a pistáciemi a k tomu všemu ještě s dokonalou tečkou ve formě vanilky (a ano, neodolala jsem a vše si osladila troškou cornflakes v čokoládě).




S recenzí jsem chtěla počkat, až si müsli pořádně ozkouším (což se povedlo, tubus už je poloprázdný, i když pojďme radši říkat poloplný). A jak jsem byla spokojená? Náladu mi zvedl už samotný roztomilý balíček, ještě vystoupala při pohledu na tu spoustu ovoce a oříšků (ne, to se vám u obyčejným müsli nestane!) a nakonec mou spokojenost potvrdila první snídaně (a pak každá další, protože z něčeho, co jsem měla v plánu jíst tehdy, když nebude moc času se stal můj snídaňový favorit!). A oficiálně se prohlašuji za mixitovou závislačku. Další tubus objednávám koncem týdne.
A jak snídám nejraději? Sojový jogurt, mixit, banán, hroznové víno. Zamíchat. A YUMM!

Namixujte si vlastní snídaňový sen na jejich webu TADY. (A nečeká tam na vás jen to, v jejich nabídce najdete i sušené ovoce a ořechy, čokoládu, instantní kaše a nově také tyčinky mixitky, které si já rozhodně příště přihodím do svého online košíku!)

Kisses A.

5 comments:

  1. Miluju jogurt s müsli a banánem:)

    ReplyDelete
  2. mixit zbožnuju... taky necápu lidi, kteří nestíhají. já ikdyž zaspím, tak se prostě nasnídám, jiná cesta nevede :D Ráno mám hlad jako vlk

    ReplyDelete
  3. Miluju jogurt, banán a musli a vlastně tak nějak všechny tyhle kombinace s musli:-) A to od Mixitu je užasný, mám doma už několikátý mix:P

    ReplyDelete
  4. mixit je skvělý :) taky mám zrovna nově dovezené

    ReplyDelete
  5. já mixit taky miluju, mám doma dva tubusy a šetřím jak jen můžu, je opravdu výborné :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...