Thursday, May 30, 2013

CALIFORNIA CORNER: HOLLYWOOD BOULEVARD



Co mě nikdy na Spojených Státech nepřestane bavit je fakt, že každý stát, každé město a dokonce i jeho části jsou úplně jiné. Zatímco San Diego, je pobřežní město jak má být, ideální, chcete-li  si užít pohodovou a klidnou zábavu. Pokud byste o to měli opravdu zájem, dala by se v něm objevit i nějaká opuštěná ulička.

Los Angeles je oproti tomu divoké a nespoutané. Na opuštěnou uličku byste v něm narazili pouze v případě, kdyby na něj někdo svrhl atomovou bombu. Ale i tak jsem z něj byla unesena. Líbil se mi především kontrast. Napříkald Rodeo Drive je noblesní a reprezentativní a Hollywood boulevard je bezkonkurenčně ta nejbláznivější ulice, kterou jsem kdy prošla.
Což je ale většina ulic lemující Los Angeles. Vyzařují neuvěřitelně positivní energii a pravděpodobně nejvíc sám slavný Hollywood boulevard. 
Na to až navštívím tuto proslulou třídu a projdu se po "Walk of Fame", jsem se těšila jako malá holka. Nezklamal mne. Ve chvíli, kdy jsem vystoupila z auta se mne ujal Darth Vader a opodál předváděl své číslo Michael Jackson. Když jsem ušla pár kroků, naskytl se mi pohled na hvězdu Toma Cruise(mimochodem vedle kanálu a s drobnými prasklinami). Po několika minutách na Hollywood boulevardu jsem si připadala jako v bláznivém snu. Každý každého fotil, mluvili na mne zcela neznámí lidé. Z každého centimetru čtverečního byl slyšet smích.Mimo gigantické nákupní galerie, bylo, jako na správné americké ulici, situováno nesčetně fastfoodů. 

Na další atrakci, které jsem se nemohla dočkat byly slavné otisky. Mohla jsem tedy porovnávat a porovnávat. Zjistila jsem tak, že mám stejně velké ruce jako Marilyn Monroe a dokonce i Tom Hanks(chudák jeho manželka!). Můj doprovod naopak ke své radosti zjistil, že má stejně velké ruce, jako slavný Arnold Swarzenegger. Mimochodem budete-li někdy porovnávat své otisky, antibakteriální gel je nutností!

Na závěr malé doporučení, ocitnete-li se na Hollywood boulevardu nezapomeňte foťák, je to místo na které budete po zbytek života rádi vzpomínat!

































xx B

10 comments:

  1. Úžasné fotky! :) Ta atmosféra! :)

    Mohla bych se zeptat, co tam děláš? :) Nebo proč jsi tam odjela? :) Studovat nebo pracovat?

    Děkuji za případnou odpověď.

    ReplyDelete
  2. napíšeš někdy ten článek, jak jsi slibovala o životě v usa, co tam děláš atd. ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, tento článek plánuji v následujícím randomu.

      Delete
  3. Děkuji, atmosféra opravdu stála za to. Do USA jsem odjela pracovně jako au-pair a momentálně k tomu i studuji.

    ReplyDelete
  4. Líbí se mi, že máš na sobě něco vzorovaného, to sako Ti vážně moc sluší :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, stalo se mým nejoblíbenějším jarním kouskem:)

      Delete
  5. Fotky ve mně vzbuzují touhu cestovat, sbalit kufry a prostě jet! :)

    ReplyDelete
  6. Píšu ti sem dneska už asi třetí komentář ale narazila jsem na tvůj blog poprvé a zamilovala jsem se do tvých článků! Hrozně moc ti závidím a tohle co ty právě prožíváš je můj sen! Sakra a já hniju v ČR. :D:D:D
    Jsi hrozně sympatická a styl, kterým píšeš je zábavný. Jo a na každé fotce ti to hrozně sluší. ;))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...