Saturday, April 27, 2013

RANDOM BY A #2


Je až s podivem, kolik času se dá strávit nahráváním fotek na instagram. Rozhodně užitečná pomůcka pro někoho, kdo rád prokrastinuje alespoň trošku kreativně. To, že se tady další random objevuje po tak krátké době pravděpodobně ukazuje, že já prokrastinovala více než aktivně. Ale ne, užívala jsem si sluníčka, svých přátel, dobré kávy a všeho možného, co mám ráda, teď už nechám fotky mluvit za sebe, stejně to umějí nejlépe!
Nevím, jak je to možné, ale v Praze je vždycky nějaká kavárna, kterou prostě musíte zkusit. Tenhle měsíc to myslím bylo I need coffee.
A když mluvíme o kavárnách, samozřejmě vás napadne káva, patří mezi věci, kterým se špatně odolává. Tou druhou je nugát Baratti e Milano.
Kávu milujeme u nás v rodině všichni :)
A k jaru samozřejmě neodmyslitelně patří barvy a pohodlí.
Nevím, jak je to možné, ale svačinu mám nějak podezřele spojenou s prokrastinací (skvělá výmluva strávit půl hodinku na We heart it, nebo s Carrie Bradshaw). 
Kdo by nemiloval nechat o sebe pečovat...
...ještě víc už snad můžete milovat líná rána...
... nebo skvělé večeře.
Ne, přiznávám, největší radost mi udělal fakt, že jsem mohla po zimě vytáhnout kolo.
A nakupování v Drážďanech, i když do té kabelky jsem se zamilovala v Praze a slíbila si ji, pokud na ni v Drážďanech narazím, no, nestalo se, asi si nejsme souzeny.
S čím jsem si souzena rozhodně jsou tyhle náramky. Miluji slevové úlovky.
K prvním skoro letním dnům u mě patří také to, že mám vždycky ohromnou chuť upéct lemon meringue pie podle receptu své babičky.

A na instagramu mě můžete sledovat tady @adina_balin
Kisses A.

7 comments:

  1. randomy jsou stejně nejlepší :))

    ReplyDelete
  2. Také jsem vytáhla kolo. Poprvé dnes. Musím říci, že to byl po zimě pro mé hýždě docela nářez :D Jinak...nádherné fotky. Hned bych si nějakou "mňamku" také dala.

    ReplyDelete
  3. samé dobroty!:)

    I need coffee mě moc baví! akorát mě štve, že mají přes víkend zavřeno :/

    ReplyDelete
  4. ja zbožňujem takéto posty! a musím ti pochváliť postavu, že fakt si zamakala a vidno rozdiely. Hlavne na fotke na bicykli v tom obtiahnutom tričku. No sekne ti to.

    ReplyDelete
  5. vypadáš čím dál tím lépe:) vaše randomy jsou nej!

    ReplyDelete
  6. Ahoj, vaše randomy mám nejradši! Tedy hned po receptech; už se těším na meringue pie, vypadá překrásně :)

    Chtěla jsem se zeptat: když jsi začala s hubnutím, cvičila jsi nějaké speciální workouty na nohy? Přijde mi, že je máš hodně štíhlé, tak jestli je to cvičením nebo je máš takové odjakživa?
    Celkově bych uvítala článek na toto téma, já ať cvičím co cvičím, nohy mám jako horolezec...

    Předem moc děkuju,
    Karolína

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...