Tuesday, April 9, 2013

RANDOM BY A #1


Zatímco B vás zásobuje randomy z Californie poctivě, já byla poslední dobou trošku pozadu a dnes vám to snad vynahradím. Jak tohle píšu, tak si užívám šálek kávy a musím se přiznat, kávu jsem v poslední době pila snad nepřetržitě. Viním z toho výlety do Itálie. Mám věrnostní kartičku ve všech možných kávových řetězcích (jsem správný závislák, střídám je, aby si nikdo nevšiml, jak špatné to se mnou je!)

Mezi mými výlety do kavárny mi teď ale největší radost dělají výlety do posilovny (závislost číslo 2, ale za tuhle se nestydím). A jaro už je také za rohem, že to trvalo. Vlastně kdybych neměla nejlepší kamarádku na druhém konci světa, mohla bych prohlásit, že jsem absolutně šťastná.
Ne, já si nebudu stěžovat na počasí, protože každý víkend na víc s příznivými sněhovými podmínkami jsme naplno využili (zneužili?), no, rozhodně jsme si ho užili :)
Také jsem si užila trochu té hrdosti :)
Perfektní večery si zaslouží také perfektní manikúru, to dá rozum.
Náruč plná růží, ta už dokáže vykouzlit úsměv!
Můžete pořád mluvit o zdravém životním stylu a stejně, když si pozvete bandu lidí, pořád budou čekat, že jim naservírujete nějakou dobrotu, co jim takhle vypálit rybník a udělat zdravý kompromis?
I když je dobré mít vždycky v záloze něco dalšího, kdyby to s tím zdravým kompromisem nevyšlo ;)
Na přátele se nesmí zapomínat...
... a vztahy s nimi se musí udržovat, obzvlášť když jsou na druhém konci světa. S těmi, co jsou poblíž je to jednodušší, stačí se podělit o dezert. 

Pití kávy je v poslední době, zdá se, moje tradice v kteroukoli denní dobu, po cestě na party, na party, po cestě z party ...
A za všechno může Itálie!
Kdo by neměl rád, když mu všechno hezky ladí? 
Nebo když vyrazí s kamarády za zábavou?
A když se vám zrovna nechce s kamarády ven, pozvěte je domů, můžete se vytahovat, že umíte udělat domácí těstoviny a doufat, že si nevšimnou, že jsou celozrnné :D
A nakonec ještě můj nejnovější miláček, bez kterého už nedám ani ránu :)
No dobře, úsměv dokáže vykouzlit i hrníček s ranní kávou s mlékem :D
Teď je čas popadnout tašku do posilovny do jedné ruky, smoothie do druhé a vyrazit. Přeju vám úspěšný den!

Kisses A

11 comments:

  1. jeeeeee super!
    ps: co je to za druh ten novy fotak? je opravdu dobry? ja myslela ze blogeriny jedou jen zrdcadlovky.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to Nikon Coolpix P310. Z mého pohledu naprosto ideální. Baví mě fotit a fotky z něj jsou kvalitní, na druhou stranu jsem takový rekreační fotograf, vážně nemám tušení o tom, jakou si nastavit clonu a podobné vymoženosti a abych měla zrcadlovku jen z pózy, tak na to mě neužije. Tenhle se mi navíc vejde do kapsy, takže se mi s ním příjemně cestuje a o tom to je. :)

      Delete
  2. Prostě úžasné fotky, tají se mi z toho dech!:)

    ReplyDelete
  3. Také jsem jednou návštěvě udělala celozrnné těstoviny a půlka to hned poznala a moc nadšená nebyla :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Také mě prokoukli, ale nikdo si nestěžoval :)

      Delete
  4. Koukám káva z lodestar? Jednoznačně jedna z nejlepších, ale už se na Kladno tak často nedostanu, kam na ni chodíš ty?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja myslela, že lodestar je právě jen na kladně.. :-O škoda ale, že jsem tam nikdy A. nebo B. nepotkala:(

      Delete
    2. Do Lodestaru chodím v Kladně, je to taková naše společná tradice s mamkou. Dřív jsem tam nechodila, ale teď jsem tam poměrně častým hostem, na jejich sojové cappuccino nedám dopustit.

      Delete
    3. Já když jsem na Kladně ještě chodila na gympl, tak jsem tam trávila pravidelně úterní odpoledne. Nejlepší cappucino a nejlepší pěna!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...