Saturday, April 6, 2013

CALIFORNIA CORNER: INSTAGRAM RANDOM #6


Máme tu sobotní ráno, tedy vy máte sobotní ráno a to znamená, že opět nastal čas na instagramový random, do kterého jsem tento týden přidala i fotky ze zrcadlovky.

Předchozí dny se nesly spíše v poklidném duchu, dokonce jsem si odpustila i výlety do Mexika, a tak bych mohla říci, že nejvíce vzrušující událostí byl lov na velikonoční vajíčka.

Už několikrát tady zazněl v komentářích dotaz, jestli jsem v US opět jako au-pair. Jsem, ale tentokrát za poněkud netradičních podmínek. Mimo to zde i studuji. Brzy chystám konkrétnější článek o svém životě zde a o USA všeobecně.

Arizona volá...

...klasický pátek..

...Nike power...

....yummmm!...

...o tom Cali a vůbec celé USA je...

...neděle a baseball...

...dokonalost...

...jaro...

...Pheonix...

...cesta domů...


...ArizonaII...

...ArizonaIII...

... připomněl mi jednu scénu ze Simpsonových...

... jako píseň Three days grace, "High road"...

...nedělní procházka...

...jaro je všude...

...a hlavně kuchyni...

...workout...

...i v Cali je občas zataženo...

...like a bunny...

...ochlazování se.

xx B

4 comments:

  1. Fotky jsou překrásné. TY jsi překrásná!!! Nechce se mi ani věřit, že Californie je opravdu taková, jak se prezentuje ve všech filmech - American dream!
    Závidím ti neskonale moc a těším se na článek o americkém životě :)

    Eva

    ReplyDelete
  2. Úžasný fotky:) hrozně už se těším na ten článek o USA a tvém životě tam:))!! doufám, že se do Californie taky jednou podívám.. ;)

    ReplyDelete
  3. skvělý fotky, po americké dálnici jako z filmů bych se jednou taky moc ráda projela...vlastně všechny tvoje fotky jsou úplný "americký sen" :)

    ReplyDelete
  4. Ahoj môžem mať na teba pár otázok? :) tiež by som mala záujem robiť au-pair v Californii, chcela by som teda vedieť, či mi stačí mať slovenský/český vodičák, ako si sa vlastne zoznámila s rodinou a či zvládaš platenie si vysokej školy za prácu au-pairky..ďakujem vopred!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...