Monday, March 11, 2013

WE LOVE: PIETRO FILIPI

Jedna věc se asi nezmění, každá pozvánka na nějakou s módou spojenou akci nám dokáže vykouzlit úsměv na tváři, dobrou náladu a okamžitě vyvolá otázku: co na sebe?, i když nakonec jsme v jednom kole a dlouho plánovaný outfit zůstane ve skříni, na akci dorazíme v tom, v čem jsme poletovaly celý den a doufáme, že změna obutí to napraví

Obzvlášť mi udělala pozvánka na uvedení kolekce Jakuba Polanky pro Pietro Filipi a hned vysvětlím proč. K PF se totiž vážou moje snad úplně první "módní" vzpomínky. Když jsem byla malá, samozřejmě jsem většinu času trávila s mamkou. A PF byla snad vždycky její nejoblíbenější značka oblečení. Byly jsme tam dost často, co si pamatuji, tudíž si nás pamatovaly. A já tak nějak získala přesvědčení, že takové nakupování je vždycky a všude, že na vás jsou vždycky milí. Také si pamatuji na své světle modré tričko s nápisem Pietro Filipi, které jsem zbožňovala natolik, že jsem ho nosila doslova do roztrhání. 

Na čtvrteční akci se mi všechny tyhle vzpomínky vybavily, takže jsem možná nebyla zrovna objektivní, ale z jejich kolekce na letní měsíce jsem nadšená. Z barev, doplňků, vzorovaných kalhot. A samozřejmě jsem nemohla odolat nabídce vyzkoušet si jedny z jejich nádherných šatů, i když byly svatební.
What I Wore: Mango jacket, F&F jeans, Lanvin love H&M pumps, Longchamp handbag, Tiffany neckalce, DKNY watches
Kisses A.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...