Sunday, March 24, 2013

MUSING: IT'S BREAKFAST TIME

Říká se, že ráno dělá den, tak ho pořádně využijte, obzlášť teď o víkendu, když je spoustu času na to líně a dlouho snídat. Dřív byly tou "ultimate weekend breakfast" vajíčka, v poslední době štafetu přebírá ovesná kaše. Vypadá to, že v době instagramu má už i jídlo svoje trendy.  Možná jsem také ovlivněná trendem, ale na svou ovesnou kaši nedám dopustit.

Všechno co potřebuji je pět lžic vloček, které se lehce nasucho orestují, zalijí hrníčkem mléka a nechají zhoustnout a voilá máte základ zdravý základ, na který můžete navršit cokoli, po čem ve své víkendové náladě toužíte. Já se obvykle spokojím s troškou skořice, lžící javorového sirupu, kolečky banánu, půl šálkem mraženého ovoce a lžící sekaných oříšků, ale když mám na snídani hosty a chci se trošku předvést, putuje nahoru ještě nasekaná kostička tmavé čokolády. A tomu už říkám víkendová utopie.

P.S: Žádné převlékání z pyžama ještě před snídaní není povoleno!

 Kisses A.

8 comments:

  1. snídaně je moje nejoblíbenější jídlo dne, zrovna jsem dojedla dva domácí celozrnné loupáčky, mňam :) ovesné i jiné kaše mám taky ráda, a nebo třeba opečené tousty s burákovým máslem a banánem nebo wafle a palačinky z celozrnné mouky:)
    neumím si představit, že bych se ráno nenasnídala, to by nešlo! :D kvůli snídani si klidně přivstanu o 40 minut dřív, abych měla klid - a to klidně i v 5 ráno:D

    ReplyDelete
  2. yummy!! len ja ovsenu kasu robim tak, ze ju namocim vo vode a pridam mlieko, sice sa dlshie vari, ale je vyborna! a skorica je povinna to je jasne :)

    ReplyDelete
  3. mňam mňam, miluju snídaně a všechno okolo nich :)

    ReplyDelete
  4. Myslím, že všichni milujeme snídaně. Ovesná kaše, to je klasika:)

    ReplyDelete
  5. jeee dneska na blogu mam to same:))
    jeste bych to mohla vylepsit tou cokoladou, to je pravda!
    dik za tip
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  6. Taky jsem si na snídaně zvykla a teď kvůli nim chodím všude pozdě. Nemám ale ani nic proti ranní bagetě nebo teplému koláčku přímo z pekárny a sníst to po cestě přes centrum města... :)

    ReplyDelete
  7. Yummy sníďa a krásný věcičky k tomu! xx

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...