Tuesday, March 26, 2013

FOODIE TIP: JAMES DEAN

V poslední době si náš "rodinný gang" nedá ujít jedinou příležitost k tomu vyrazit si někam společně a užít si pohodu a takové ty chvilky, kdy se zaobíráte rozhovory jako "Pamatujete, když..." (asi už začínáme stárnout). Což potvrzuje i naše poslední výmluva k tomu, abychom něco podnikli: Narozeniny!  Taková příležitost si samozřejmě volá po něčem jiném než obyčejné restauraci. A tak jsme s Kiks došly k rozhodnutí, že našeho oblíbeného bratránka vytáhneme k Jamesi Deanovi a pokusíme se ho donutit, aby nás nechal pro jednou zaplatit večeři.
Takže jsme se oblékly v americkém stylu, ujistily se, že nás budu Mili čekat v šest na Staroměstském náměstí a odmítly prozradit, co s ním ten večer zamýšlíme. Jsme holt dvě zlé mrchy.
Nicméně myslím, že potom, co dostal svůj půl kilový steak, nám všechna příkoří odpustil.

Udělali jsme, co jsme mohli, abychom se s načimi porcemi porali. Všimli jste si, jak se v poslední době restaurace servírující burgery v Praze množí? A ne, neřekla bych že je to špatná věc, když mám chuť na burger, radši si zajdu někam, kde dostanu dobrý (ideálně kuřecí) burger na domácím pečivu, než do fast foodových řetězců. Navíc u Jamese Deana vše dostáváte s porcí atmosféry 50. let v US a to už stojí za to!
Nejsme zas až tak zlé, takže jsme pokračovaly ve snaze učinit našeho chlapce šťastným. A co bychom se nesnažily, když takový úsměv dokáže vykouzlit pouhá kombinace banánů čokolády a karamelu. (Vždycky je dobré si pamatovat, jaká kombinace chutí je něčí favorit!) 
Kisses A.

2 comments:

  1. pánska spoločnosť blog rozhodne spestrila, tuším to tu mám ešte radšej, ako predtým :) ešteže je bratránek ochotný nechať sa cvaknúť a potešiť oči čitateliek

    ReplyDelete
  2. Já jsem tam poznala lásku, takže tento bar doporučuju :D
    A jídlo samozřejmě bezkonkurenční, i ty ceny ovšem :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...