Wednesday, February 13, 2013

TRAVEL INSPIRATION: NEW YORK PART 2



Je to nádherný pocit otevřít ráno oči, když první věc kterou vidíte je odraz hotelu The New Yorker odrážející se v okenních tabulkách protějšího proskleného mrakodrapu:-) Jste-li V New Yorku, nespíte dlouho, ne proto že by se v této lokaci trpělo nespavostí. Je to proto, že venku je toho tolik k vidění. Uvítala jsem tedy že hotelová restaurace Tick Tock byla otevřena 24/7. Po snídani obsahující ovoce a řecký jogurt(ehm nebyla jsem si jista, zda bych na poprvé zvládla pravou americkou snídani) jsem se vydala vstříc velkoměstu. 

Další rada, kterou Vám dám je, abyste nebyli sklerotičtí jako já a vzali si s sebou mapu, věřte mi, usnadní Vám to hodně práce. Prvním místem, na které jsem se vydala bylo Time sq.. Můj hotel byl na 8th Avenue, takže to všude bylo coby kamenem dohodil. Ovšem pokud mohu doporučit, Brodway a právě Time sq. jsou dvě místa, která jsou nejkrásnější v noci. 

Mou další zastávkou bylo Rockefller center. Což je dalším místem, které když chcete vidět je lepší mít dostatek času. Obzvlášť před Vánocemi, kdy ledovou a nádherně ozdobenou plochu lzevidět již z dálky:-)

A na konci dne, kdy jste už unavení a zralí maximálně na svou postel je ideální doba posilnit se klasickým americkým hot dogem z pouličního stánku, které jsou snad na každém kroku a to není nadsázka:-D











xx B

7 comments:

  1. moc hezký fotky!!:) nejsi obarvená?

    ReplyDelete
  2. moc ti to sluší :).jsi tam sama nebo s někým :)?

    ReplyDelete
  3. zavidíííím, new york a vůbec usa je můj sen :)

    ReplyDelete
  4. Tick tock je super, určitě si tam dej palačinky, jsou vážně skvělé:-) A ty stánky naprosto se vším jsou dobré:-))

    ReplyDelete
  5. krásné fotky, třeba se tam také někdy podívám :-)

    http://amomentoflifestyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete

  6. aa <3 užívej si to tam :-) stánek d hotdogy jak v Báječný svět shopaholiců !! :-)

    ReplyDelete
  7. Rockefeller centre mám prostě zažitý ze Sám doma :D jinak úžasné fotky :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...