Monday, February 18, 2013

TRAVEL INSPIRATION: NEW YORK/ 5TH AVENUE



Jste-li jednou v New Yorku, neexistuje žádný časový úsek, který by byl dostatečně dlouhý na to, ho celý důkladně projít a poznat. Proto bych všem doporučila, aby si pečlivě naplánovali místa, která chtějí vidět.

Já jsem bohužel byla v neustálé časové tísni. Nicméně místo, o kterém jsem věděla, že za jakýchkoliv okolností nemohu vynechat je 5th Avenue. Díky mému špatnému odbočení(ehm, několikrát za sebou) jsem ji našla až asi po 20 minutách, což byla ostuda, protože dle googlu, jsem tam měla být za minut 8:/// 5th avenue, je krásná, titul královny všech nákupních tříd ji právoplatně patří:-) Jediné co mě zarazilo, byly všudypřítomné pytle s odpadky, povalující se v okolních ulicích.

Po chvíli jsem dorazila k cíli své cesty. Několikapatrové budově Victoria's Secret. 

Jak je v zahraničí zvykem u vchodu se mě okamžitě ujmul někdo z personálu, který se mnou VS prošel a informoval mě o jejich kolekcích, akcích a celkově o zboží. Z VS jsem tedy odcházela s několika jejich kosmetickými produkty:-)








kisses B

1 comment:

  1. Bohužel musím souhlasit s první větou. :-( V NYC jsem byla dva týdny a neustále někde lítala, stejně jsem pořádně nic nestihla a bylo mi to líto. A to jsem bydlela na 50th Street/Lexington Ave, takže úplně v centru dění.

    ATG blog

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...