Tuesday, February 12, 2013

FOODIE TIP: COWBOYS


To, že máte ty nejlepší kamarádky se projeví tak, že když jedna odjede do US, další vás vezme na večeři na váš vlastní kousek Ameriky. A tak jsme páteční večer trávily s T v Cowboys a užívaly si jejich GRF menu.

Jednalo se o úplně jiný zážitek než před pár dny v Amade, tam to bylo o dokonalých, vyladěných chutích. Cowboys bylo víc o...
Prostředí, které vás nutí do party nálady. Tím jsem byla opravdu příjemně překvapená, i když to, že se restaurace nachází v Nerudovce zapříčinilo to, že po našem příchodu se začínalo místo plnit především turisty. Nijak zvlášť nám to nevadilo, i když asi nepochopím, proč večeřet ve steakhousu, když jste jednou v Praze.

Náš číšník o nás přímo ukázkově pečoval a my už byly natěšené na předkrm. Tuňák a losos, to je naše slabost.
T: "A pak říkám Danovi, že budeme mít jako předkrm tatarák ze dvou druhů ryb a víš co on na to? 'Cože, tatarák z ryby? Vždyť to je sushi bez rejže!'"

Abych pravdu řekla, nečekala jsem od předkrmu nic speciálního, ale vyklubala se z něj opravdu skvělá záležitost, mým favoritem byl tuňák ve spojení s wasabi pastou, T si zamilovala lososa, takže je to 1:1 a nemůžeme rozhodnout, který byl lepší.
Pravá Amerika před námi přistála o chvilku později v podobě perfektně připraveného steaku. Což je s T naše další slabost, takže jsme nemohly být spokojenější, dokud tedy nepřišel čas na dezert. Shodly jsme se, že jsme ochotny milovat jakékoli místo, kde vám jako dezert servírují nadýchaný lívanec s javorovým sirupem. Jsme snadno prodejné. A navíc, co může být američtějšího? No, snad cheesecake :)

A: "Teď jsem rozluštila životní záhadu. Už vím, proč mám ve zvyku flirtovat s číšníky... Láska prochází žaludkem."

Kisses A.

3 comments:

  1. Mňam, to vypadá dobře. Takové sedánky mám nejradši..:)

    ReplyDelete
  2. ja chci taky:(:D děláš mi chutě!

    ReplyDelete
  3. mám z vás hlad.)
    PS: pro T-flirtování s číšníky je nejlepší a celkem se vyplácí. no a kdo by taky odolal...
    kisskissbangbangbycoco.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...