Saturday, January 12, 2013

WEEKEND INSPIRATION: THE NUTCRACKER


Zatímco prosinec je spíš o trávení času u rodinného krbu, leden velmi ráda trávím na výpravách za kulturou a do dobrých restaurací. Neodmyslitelně se k němu věží také dvě tradice. Hned první lednový víkend vyrážíme s T do naší oblíbené thajské restaurace (nebojte, také odhalím, o kterou se jedná) a na kulturní akci, jejímž výběrem se zaobíráme půlku prosince. Zatímco loni jsme hodiny a hodiny procházely sbírka Národní Galerie ve Veletržním paláci. Letos jsme měly chuť na něco trošku jiného a vyhrál u nás blaet Louskáček v Národním Divadle.

Chodím do divadla neuvěřitelně ráda. Ráda si večer obléknu hezké šaty a užívám si příjemnou atmosféru. Louskáček - Vánoční příběh je představením, na které rodiče často berou své děti a nám to překvapivě nevadilo. Protože naprosto nejroztomilejší obraz byl tatínek, který na balet přivedl svoje dvě dcerky.

Jak to máte s divadlem vy?

A ta druhá tradice? Také se váže k prvnímu víkendu. Čtyři generace žen z naší rodiny se sejdou, aby si užily, překvapivě, trochu kultury, loni operu kouzelná flétna a letos koncert Vivaldiho. Když si jdete poslechnout Four Seasons, kde asi budete večeřet? :)

Kisses A.

4 comments:

  1. A jsi krásně štíhlounká! Stojí za tvou postavičkou opravdu zdravé stravování a zde zmiňované jídelníčky a pohyb?
    Také totiž jím zdravě, víceméně jím stejně jako ty, ale menší porce, k tomu navíc nesnídám a nesvačím. Problém je, že nehubnu. Myslíš, že je to právě tím? Jinak pohybu mám také dostatek, domácí cvičení a teď od pondělí začínám jumping.

    Mockrát děkuji za Tvou odpověď.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Velký problém bych viděla právě v absenci snídaně. Nutíš svoje tělo během dopoledne fungovat na prázdno a ono se na takovéhle podmínky adaptuje: v očekávání ranního deficitu v příjmu energie se odpoledne a večer snaží vše ukládat. Ono to věčně omílané: snídaně je základ dne a snídaně je nejdůležitější, když chcete zhubnout, není jen fáma :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...