Tuesday, January 15, 2013

FOODIE TIP: NOI


Do Noi chodíme s T už... no neuvěřitelně dlouho. A nikdy ji nemineme začátkem ledna. Nás vztah k téhle restauraci by se dal jednoduše shrnout hláškou z How I Met Your Mother:

 Robin: Come on, Lily! Thai food: Pag Yung Thao, Bing Yung Su, Thai Si Ran.

Lily: You're just saying random syllables, and it still sounds delicious!

Máme to tady rády od atmosféry až po skvělé jídlo. I přes den je tady příjemné přítmí, ale teprve večer se rozvine ta skutečná atmosféra. Vybírání z jídelního lístku může zabrat... no, opravdu dlouhou dobu, protože máte chuť snad na vše, u nás dost často vítězí curry. Přílohu si půlíme už proto, že porce jsou neuvěřitelné a také si naivně myslíme, že bysme mohly po hlavním chodu zvládnout také jejich skvělé čokoládové fondue. No, dostalo se na něj jednou, když jsme si dezert naivně objednaly spolu s hlavním chodem. 

Poloha tohohle podniku přímo vybízí, abyste po večeři nebo před ní vyrazily na procházku po Malé Straně. Rozhodně tam doporučuji zavítat!

NOI: Újezd 409/19, Malá Strana 118 00, Praha 1; WWW



Kisses A

3 comments:

  1. NOI bývalo úžasný ještě před pár lety, ale za poslední rok se neuvěřitelně zhoršili :-( Vždycky jsem si dávala tom kah koong s rýží a satay, mňam, hned bych se vrátila do Thajska :-)

    ReplyDelete
  2. My jsme tam byli jednou s přítelem na výročí a byli jsme velmi zklamáni. Jídlo celkem dobré, ale ta obsluha! Stále jsme se jim museli, že bychom ještě něco chtěli a když jsme je žádali o dezert menu, tak jsme se cítili, jako bychom je otravovali...Třeba jsme měli zrovna smůlu na nepříliš dobře rozložený personál, ale od té doby jsem tam už nešla.

    ReplyDelete
  3. Naprostý souhlas se Simone, v poslední době obrovský pokles dolů :/ P.S. ten ubrousek na tom talíři :D nesnáším to :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...