Tuesday, December 18, 2012

WHAT WE WORE: KARLSBAD



Po jednom obzvlášť náročném dni, kdy jsme se s A téměř zhroutily k odpolední kávě, jsme si vyměnily významný pohled. Potřebujeme oddech! A kde jinde by se nám měl dostat, než v lázeňském městě? Stačilo tedy zabookovat hotel, sbalit si pár věcí a byly jsme připraveny na cestu do Karlových Varů.

Poněkud jsme ovšem podcenily počasí, takže se nám několikahodinové a původně zamýšlené procházky po kolonádě výrazně zredukovaly. A my tak měly čas na nejrůznější hotelové aktivity. Jako jednu z nejpříjemnějších bych zařadila asi tu nejdelší snídani, kterou jsme kdy s A měly:-) (Ono to všechno venku vypadalo skrz vánočně ozdobené okno mnohem přívětivěji, obzvlášť když jsme si dopřávaly už několikátou ranní kávu).

 B was wearing : Lindex jeans and sweatshirt, Zara shoes, Guess watches
 A was wearing: Lindex shirt and neckalce, H&M tank top and jeans, Next shoes, DKNY watches


kisses A&B

11 comments:

  1. vypadáte čímdál líp holky :)

    ReplyDelete
  2. a kde je nejaky styl?! svetr a džíny, kosile a džíny, co je na tomhle originalniho, naprosta ceska šeď!:/

    ReplyDelete
  3. Krásná košile!

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Tak to má být, nebrat to až tak vážně a prostě si říct, že potřebujete pauzu a odjet :))

    ReplyDelete
  5. Ten náhrdelník s košili mě dostal, super! :-)

    WorldByBella

    ReplyDelete
  6. KV jsou krasne mesto, ktere si urcite nezaslouzi, abyste se tam valely na pokoji a cpaly se nekolik hodin u snidane... co nejaka prochazka, objevovani okoli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. KV krásné město jsou, s tím souhlasíme. A věř tomu, objevování nových míst je jedna z našich nejoblíbenějších aktivit. Bohužel se sešla únava, nemoc a příšerný mráz, tudíž jsme tomu tentokrát moc nedaly (i když jsme samozřejmě venku byly a shodly se, že se musíme vrátit za příznivějších podmínek). Ale také si myslím, že je na našem uvážení co a kde budeme dělat.

      Delete
    2. Myslím, že na tom není ale vůbec nic špatného si jet odpočinout a neee za kažnodu cenu když jsme teda vyrazili mimo domov tak toho musíme co nejvíc oběhat :) Pěkně v klídku a vánoční pohodě si užít podle svého. Fandím vám holky :) Verča
      PS: moc se mi líbí hotel, prozradíte o který se jedná? :)
      Děkuji.

      Delete
  7. Máš pěkný svetr :)

    imfallingfromthesky.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...