Wednesday, December 19, 2012

WHAT WE WORE: KARLSBAD DAY 2

Sice jsme po snídani měly velké nutkání zase se zachumlat do peřin a sledovat How I Met Your Mother celý den, nicméně zvítězila naše dobrodružná, objevitelská stránka. Zhluboka jsme se napily teplého čaje, zabalily se do šál, narazily čepice až k uším a vydaly se na procházku. Sice jsme si k panujícím venkovním teplotám připadaly spíš jako uprostřed Sibiře, nicméně jsme byly rády, že jsme si to nakonec nenechaly ujít, i když jsme se shodly na tom, že větší turistické počiny si necháme pro letní návštěvu.

Nicméně to vše mělo své výhody - kolonáda byla téměř liduprázdná a Vřídlo, které je jindy taktéž v obležení fotoaparátů, patřilo pouze hledáčku toho našeho. Liduprázdné byly i restaurace, což zas až tak rády nemáme, to je pro nás místo, kde má být rušno, hovor a cinkot nádobí. I když se nedivíme, pravděpodobně jsme neobjevily tu z nejlepších, před příští návštěvou Varů budeme muset podniknout menší gastroprůzkum.

A ano, tvídová sáčka jsou naší novou obsesí. Navíc jsme se rozhodly že k nim stačí už jen jednoduchý základ, aby vypadala stylově.
B was wearing: Zara jacket, Topshop t-shirt, Calvin Klein trousers, Burberry wellies
A was wearing: Lindex jacket, Camaieu top, Mango pants, Next shoes, brooch from Vienna, DKNY watches


Kisses A and B

2 comments:

  1. Ty vaše sáčka jsou fakt pěkný :)

    ReplyDelete
  2. Jéé ten měďa je božíí :)Moc pěkné fotky :)
    www.nemesisjournal.blogspot.cz

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...