Monday, December 10, 2012

TRAVEL INSPIRATION: VIENNA PART 3/PARNDORF

Další den se neobešel bez dalšího objevování vánočních krás Vídně a pak už jsme pokračovaly podle programu. Návštěva outletové vesničky Parndorf patří k naší vídeňské klasice. Kdo by si také nechal utéct designerské kousky za zlomek jejich ceny. Letos byla jediná potíž - autobusová linka Vídeň - Parndorf odjíždí pouze v pátek a sobotu. My jsme byly ve Vídni uprostřed týdne, ale nehodlaly se nákupů vzdát, stálo nás to sice několik tramvají, vlak a čtyřicetiminutovou procházku, ale úspěšně jsme dorazily na místo. My dvě i Julie, všechny připravené nakupovat, jen jsme se poněkud složitější dopravě musely posilnit obědem v Nordsee (což je také klasika).

Takové nákupy se zákonitě protáhnou, navíc jste unavené a jako na potvoru začne pršet. Na zpáteční cestě jsme se tedy jako primadony vezly taxíkem. Naštěstí i Simon měl pochopení pro to, jak těžké jsme měly odpoledne a nasměroval nás přímo do restaurace, kde už na nás čekal s jídelními lístky a objednanou lahví vína.

Aby jsme si uvědomily, že jsme oblečené téměř totožně, musela nás na to upozornit až Julia. Její "Oh, you are wearing same wellies... and scarfs, and bags!" a tak se dalo pokračovat, protože jsme obě měly bundičky a skoro stejné náušnice, ale přesto byla každá oblečená úplně jinak.
A was wearing: C&A jacket, Camaieu top, H&M jeans, Burberry scarf and wellies, Longchamp handbag
B was wearing: ZARA jacket, Calvin Klein trousers, Burberry scarf and wellies, Longchamp handbag

Kisses A and B

13 comments:

  1. moc pěkné fotky, slušelo vám to! :-))
    ukážete nám co jste nakoupily? :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uvidíme, ale momentálně máme tolik fotek, které chceme na blogu ukázat, že se na to pravděpodobně nedostane.

      Delete
  2. Taky bych chtěla vidět co pěkného jste si privezly :)) určitě nafotte a pochlubte se nám ;-) a opravdu se vyplatí jet do parndorfu, jsou ty ceny designerskych kousku tak nízké?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Letos jsme nakupování trošku zanedbaly, ale určitě vyplatí. Nejradši tam chodíme do Stefanelu,Manga, k Ralphu Laurenovi, Tommy Hilfigerovi a Calvinu Kleinovi.

      Delete
  3. Ahoj, mohly by ste mi prosím napsat jak bych se dostala z Vídně do Parndorfu?:-)Klidně i tu složitou trasu:) Ráda bych se tam konečně podívala, ale autem to pro mě bohužel není reálné..Děkuji!:)Lenka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, nejjednodušší je jet v pátek, kdy už od devíti ráno odjíždí v každou celou hodinu od vídeňské opery autobus přímo do outletového centra :). Lístek se platí až cestou zpět a stojí kolem deseti liber. V jiné dny nezbývá nic jiného než vlakové spojení z nádraží Südbahnhof (vystoupíš ve stanici Parndorf a pak už je lepší se doptat, protože my se tam samy párkrát zamotaly).

      Delete
  4. Vy jste dokonalé! Působíte jako strašně sympatické slečny :)

    ReplyDelete
  5. 4 talíře - 4 večeře ... s kým jste tam jeia, děvčata ?

    ReplyDelete
  6. vidim ze ste si to tam uzivili, parndorf je skvelej:)

    ReplyDelete
  7. Holky, určitě udělejte post o Parndorfu.. Zrovna ty značky za kterými jezdíte vy mě zajímají, a ráda bych věděla, jak moc se to vyplatí, jaký je výběr atd..

    Díky

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vynasnažíme se, vlastně plánujeme článek o našich oblíbených nákupních destinacích, ale pravděpodobně až po vánocích, na období slev, parndorf tam určitě zahrneme :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...