Tuesday, November 27, 2012

WHAT WE WORE: JAMES BOND NIGHT

 Jsou věci, které jednoduše musí být vykonány. Tenhle podzim to bylo vyjádřit úctu instituci bondovských filmů. (A ano, trošku si zasnít nad neodolatelným výrazem Daniela Craiga!) Což je samozřejmě skvělá příležitost k tomu trošku vysadit z každodenní rutiny, sejít se s děvčaty a snít společně. K našemu obvyklému duu se přidala Sofia Leo. Společně jsme si užily dokonalý večer. O ten se samozřejmě, mimo jiné, postaral pan Bond (kdo viděl - všimli jste si, jak jsou všechny detaily vypracována tak, aby celek vypadal skutečně dobře a efektně?). Když večer pokročil, neubránily jsme se počítání, kolikrát jsme viděly záběr na Daniela zezadu, jak někde stojí, nohy trošku rozkročené. Mnohokrát. Ale nestěžujeme si, protože tak vypadá skutečně dobře.

Večeři jsme si vybraly tématicky - thajskou. Konkrétně jsme zašly do NEB.O v Perlovce. Užívaly si perfektní večer a shodly se, že ve stejném složení musíme zase brzy vyrazit! 
 A was wearing: Mango pants, F&F T-shirt, Burberry scarf, Armani shoes, Stefanel Handbag, DKNY watches, KARA jacket

 B was wearing: Guess watch and necklase, Calvin Klein pants, Benetton shirt, Zara trench, Burberry scarf, Longchamp handbag, H&M heels, Givenchy belt,











Kisses A and B

2 comments:

  1. minulý týden jsem Skyfall taky viděla...pravda, na Craiga se kouká moc pěkně! :D

    ReplyDelete
  2. Ahoj, je to body kosile? Ta cerna z Benettonu... diky, Misa :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...