Wednesday, November 21, 2012

WE LOVE: BRAD PITT AS MONSIEUR CHANEL

Přesně tak. To je totiž asi všechno, co Brad dělat musí, prostě být Brad. Nikdy jsem nepatřila k jeho skalním fanynkám a neběhala na každý jeho nový film. Nicméně jedna věc zůstává faktem, ať už je sedm let v Tibetu, dobývá Tróju, vykrádá kasino, nebo se vám představuje jako Joe Black, vždycky má to něco. To něco, na co se skvěle hodí výraz vavavoom, protože žádné smysluplné slovo nelze objevit. (A když už minule B začala s tím slovníkem Carrie Bradshaw, proč s ním chvilku nepokračovat.)

B: "Jasně, vsadila bych se, že Karl měl podobnou úvahu: 'Uděláme reklamu s Bradem Pittem!' 'A co tam bude dělat?' 'Já nevím, to je jedno, prostě tam bude'."

A tak se i stalo.  Karl Lagerfeld zaútočil na ženské nejnižší pudy a řekla bych, že se mu to docela daří. Legendární Chanel číslo pět jsem vždycky uznávala jako legendu, ale nikdy jsem nepovažovala jeho vůni za něco, co bych si chtěla každé ráno stříkat na zápěstí. Nic na tom nezměnila Catherine Deneuve ani Audrey Tautou. Vlastně až Brad mě po dlouhé době donutil dojít v Douglasu k poličce s tím dokonalým flakónkem a přičichnout si. Ne, nečekala jsem zázraky, ani to, že s ním poběžím k pokladně. Ale něco se změnilo, teď je trošku víc... vzrušující.

Pro parfémy jako je Chanel N°5 podle mého názoru člověk musí dorůst, něco zažít, je jako perly a pravé diamanty, ty také vypadají nejlíp, když k nim máte alespoň malý nenápadný vějířek vrásek kolem úst a očí. Ale kdo ví, možná jednou, až se i já dostanu do tohohle stádia a číslo pět se stane mojí ranní rutinou, budu se potutelně usmívat, protože si vždycky vzpomenu na to vavavoom Brada Pitta.

A nemyslete si, funguje to i jinde. Je to důvod, proč čas od času zabrousíme do některého obchodu - protože "ten prodavač je tak hezký!" a je to také jeden z důvodů, proč jsme s B každoročně tak nadšené z návštěvy Vídně "protože Vídeňáci jsou zatraceně pěkní kluci!".

Teď zatím můžeme Karlovi poděkovat, že nám výrazně vylepšil lovy na vánoční dárky, protože Brad je teď na každém kroku. Obzvlášť když si to člověk štráduje po Příkopech večer, v ruce kelímek s horkým latté a zadívá se do nasvícené výlohy Douglasu, má to tu správnou atmosféru.

Kisses A and B

2 comments:

  1. Úžasný článek :) když jsem ho četla tak jsem se u toho tak potutelně usmívala :D Jako byste mi četli myšlenky. I pro mě je chanel no.5 spíše pojem, do kterého snad jednou "dorostu" a Brad Pitt? Opravdu má ten chlap něco do sebe sakra :D
    Za článek děkuju, Verča

    ReplyDelete
  2. co na to napsat holky... snad : Jedu do Vídně :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...