Tuesday, November 6, 2012

TRAVEL INSPIRATION: AFRICA/ DESERT PART 3


Na jedné straně nekonečné moře, na druhé straně drsná poušť. Už při příjezdu jsem ovšem po poušti pokukovala mnohem více a bylo mi jasné, že se tam prostě musím vypravit. Nejideálnější se jevila vyjížďka na čtyřkolkách. Vzhledem k faktu, že P jezdil několik let závodně motokros byla nejlepší volba mu řízení přenechat. Navíc si myslím, že muži vypadají při řízení velmi přitažlivě. 

Nyní se s vámi opět podělím o pár typů. Pokud víte, že se budete takovýto výlet absolvovat, vyměňte kabelku za batoh. Já si tu svou pochopitelně nechala a děkovala bohu, že neřídím, protože bych o ni pravděpodobně v té rychlosti a nerovnostech přišla. Jako další tip bych doporučila dlouhé kalhoty a bundu. Písek je v poušti opravdu zrádný. Dostane se všude a na části těla, které zůstanou odhaleny má efekt, který lze přirovnat bodání miniaturního špendlíku.


Myslím, že zde už chybí jen tasmánský čert a pštros.

Malý "snack", nebo spíše čaj při západu slunce u jednookého beduína. Voda zde byla použita z 25 metrů hluboké studny, kterou si sám vyhrabal, takže jsem z hygienických důvodů raději odmítla.




xx A&B

2 comments:

  1. jako další tip*
    hezké fotky, muselo to tam být super.)

    ReplyDelete
  2. Holky, mám Vás obě moc ráda, ale B si po sobě musí svoje texty číst :) Už ten předchozí nebyl úplně smysluplný (díky/kvůli a podobně). Nevypadá to dobře, dávejte na to pozor :)

    A.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...