Monday, November 26, 2012

INSPIRING WOMEN: JENNA LYONS

 Jenna Lyons přijde, alespoň v některých ohledech, inspirující snad každému. Naprosto přesně si vzpomínám na let ze San Francisca před pár lety, na letišti jsem si koupila podzimní vydání New Yorker Fashion a na palubě se pak začetla a objevila článek právě o ní! Doma jsem pak nemohla odolat a našla si pár dalších věcí jako videa o ní a fotky jejích outfitů.

Inspirativní není jen její oblečení, ale rozhodně také její práce pro J. Crew. Není divu, že její sety "Jenna's Picks" jsou zdrojem inspirace pro spoustu žen. V jejím stylu oblékání mě nejvíc baví lehkost, se kterou kombinuje věci. Vše zůstává velmi jednoduché, ale je to rafinované a výrazné. Co na oblékání lidí jako je Jenna mám ještě radši je to, že víte, že za ním stojí vývoj, který probíhal během dvaceti let působení ve světě módy.

Ve videu, o kterém jsem se zmiňovala, které zachycuje její obyčejný den, říká, že se stále těší do práce, a to je úžasné! A já si nikdy nepřestanu vyčítat, že jsem to tričko s flitrovými pruhy od J. Crew v tom secondhandu na Mission street nechala.


Kisses A and B

3 comments:

  1. Je skvělá!!mám ji moc ráda tenhle článek se mi moc libi!

    ReplyDelete
  2. Video jsem videla uz asi pred rokem, ale nezapomenu na satnik,ktery v nem ukazuje - je bozi.

    ReplyDelete
  3. Video jsem videla asi uz pred rokem,ale nezapomenu na jeji satnik,ktery v nem ukazuje - je bozi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...