Saturday, November 17, 2012

BEAUTY DEPARTEMENT: COSMETICS FOR HOLIDAYS


Výběr kosmetiky, když se chystáte mimo domov, je snad jedna z nejdůležitějších věcí. Musí se vzít v potaz spousta faktorů, jako kam jedete a jaké je tam podnebí. Já se rozhodla zvolit většinu produktů od Bobbi Brown. 

1. Tvářenka a rťenka v jednom od Bobbi Brown, úžasně rozjasnila a navíc mou pleť zbytečně nezatěžovala.

2. Gelové linky a krémové stíny rovněž od Bobbi Brown, které se ideálně hodily na večer. Díky svému složení se lehce nanášely a dokázaly během chvilky vykouzlit večerní pohodový look.

3. BB cream od Garnier, který jsem používala převážně prvních pár dní, než se má pleť opálila. I tak jsem zpětně ráda, že jsem si ho vzala, BB cream má neuvěřitelnou výhodu lehkého složení, tvář nijak nezatěžuje a nevytváří efekt masky.




Dalšími produkty, které zbývaly vybrat, byla pěstící kosmetika.

1. Zde jsem se rozhodla pro sadu z řady Nivea Angel star, která má neuvěřitelně příjemnou vůni malin a dlouhodobě svěží efekt.

2. Při výběru opalovacího krému jsem poněkud prohloupila, když jsem si myslela, že si vystačím s opalovacím olejem od Garnier. Na posledních pár dní byl ideální, ale první dny byste neměli opouštět pokoj bez krému s faktorem 30.

3. Za parfém jsem zvolila Sexy graffity od Escady, jehož sladká a energická vůně mi vynesla v okolí nejednu pochavlu.






xx A&B

3 comments:

  1. ale tak aspon ten opalovací olej skvěle vypadá ! :-D :-) a na ten parfém mám chut !

    ReplyDelete
  2. Zajímavý článek, ale nehodil by se spíš na léto? :-)

    ReplyDelete
  3. Sice se to k tomuto článku nehodí, ale nevím, kde bych se vás zeptala :)
    Chystám se koupit nový make-up, klidně budu i investovat, ale nevím jaký... jakou značku :) Rozhoduji se mezi Clinique a Bobbi Brown, máte nějaké zkušenosti?
    K.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...