Thursday, November 1, 2012

A and B THROUGH THE TIME

Dnes jsou našemu blogu tři měsíce. Výročí, i když třeba číselně bezvýznamná, nutí člověka uvažovat, vracet se zpět v čase. Založení tohohle blogu předcházelo pět úžasných let přátelství. Milióny zážitků. Je až neuvěřitelné procházet všechny ty fotky a vzpomínat.

Na doby, kdy jsme společně okupovaly školní lavici, kdy jsme objevovaly pražská zákoutí v době, kdy jsme právě v té lavici měly sedět, hrály spolu ve školním souboru poprvé se jely společně podívat za hranice - myslím, že to byl Norimberk (a navštívily pět různých kaváren Starbucks, víc jich tam tehdy nebylo a v Praze nebyl žádný), na to, jak jsme se jely za hranice podívat podruhé, potřetí, počtvrté... na Vídeň (B se nechtěla fotit, protože byla nemocná a měla rudý nos), Londýn (pravděpodobně nejlepších pět dní naší historie), na první společné hory, na to, jak jsem založila první blog a poprvé jsme se společně fotily (byla zima, nám se nechtělo do školy, v Boulevardu servírovali snídaně a v Rudolfinu vystovavali Herberta Tobiase), naše první společné party (pořád jsme věřily tomu, že chodíme rovně a naše vtipy přijdou vtipné i ostatním, ne jen nám), prvního Silvestra, kdy jsme dostaly propustku z domova (a rozhodly se zůstat doma a koukat na film), na to, jak jsme šly společně do první práce (a nedávaly jako špačci) a do druhé práce (a připadaly si už opravdu dospělé), na vtípky (při těch jsme si naopak nepřipadaly dospělé nikdy), na oslavy, ale i jen prostá posezení nad kávou. Zážitky jsou k nezaplacení.

Těch pět let a milión zážitků vedly k pár věcem: Máme neskutečné množství tradic, jsme schopné slavit snad všechno (třeba první sníh), vědět na co ta druhá myslí, smát se tomu, na co ta druhá myslí, telefonovat si pět minut potom, co jsme se rozloučily, mluvit spolu způsobem, kterému okolí nerozumí, dostávat se do situací, kdy se nás okolí ptá, jestli vážně nejsme sestry. A to za to stojí.

Takže tentokrát jsme se s vámi o výročí rozhodly podělit o pár starých fotek pro dobrou náladu:















Doufáme, že vás blog pořád baví a občas vám dodá dobrou náladu stejně jako nám!

Kisses A and B

10 comments:

  1. To je pěkné ! :-) Přeju vám hodně úspěchů holky ! <3

    ReplyDelete
  2. Baví a MOC:)
    Doufám, že vám to, holky, takhle vydrží ještě dlouho, jste super;)

    ReplyDelete
  3. Moc vám takové přátelství přeju, ať vám vydrží co nejdéle :) Některé fotky mě docela pobavily :D

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Hlavně fit fridays! V těch ať se daří a ať pokračují :)

    ReplyDelete
  6. Skvělé fotky, skvělý text, společně tvoříte bezva dvojku a tenhle blog je skvělý! :)
    Přeju vám, ať vám jak blog, tak (hlavně!) přátelství vydrží co nejdéle :)

    ReplyDelete
  7. Přesně takhle mají vypadat dívčí přátelství!!
    Takovýhle články mám moc ráda a je snad nade všechno jasný, že mě váš blog moc baví!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...