Tuesday, October 2, 2012

WHAT WE WORE: TRUE FALL IDYLLIC DAY


Fall. The most amazing part of the year. Christopher Bailey and his fall show advised us to put belts on (otherones did the same thing, but Christopher is our long term favorite), Versace, Givenchy and Proenza Schouler want us to wear black leather. And we are happy to do since we can enjoy those beautiful sunny days. Go to the park and be active! :)
---
Podzim. Nejkrásnější doba roku. Christopher Bailey nám ve své přehlídce pro Burberry přikázal se přepásat pásky (oni to udělali i jiní návrháři, ale Christopher je náš věčný favorit a familiárně mu říkáme Chris), Versace, Givenchy a Proenza Schouler, abychom se oděly do kůže a my to všechno s radostí plníme, protože nic není tak úžasného jako prosluněné podzimní odpoledne v parku! Přijde čas na podzimní odpoledne prosezené v kavárně, ale to ještě nenastalo. Jděte ven, užívejte si slunečních paprsků a buďte aktivní.


Wearing: Diesel trousers, Burberry scarf, Armani shoes, Guess watch, Zara t-shirt and jacket, Longchamp handbag


A is wearing: Mango jeans, C&A top, vintage belt, Tie Rack necklace, Balada shoes, DKNY watches, Lingchamp bag









Kisses A and B

4 comments:

  1. týjo tolik ti to sluší :) můžu se zeptat od kdy jsi začala se zdravým živ. stylem? a jak si jedla a sportovala předtím? :) děkuju :)

    ReplyDelete
  2. Super, hlavně to jídlo mně zaujalo :-)

    WorldByBella

    ReplyDelete
  3. A. neda mi nechvalit ti uzasnu postavicku!!! neuveritelne ti to pristane!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...