Thursday, October 11, 2012

WHAT WE WORE: BOBBI BROWN STORE OPENING


So it's official. Second Bobbi Brown boutique in Europe is now open and yes it's in Prague. We were super excited and of course we went to check it out immediatelly. It's so chic and girly (but not in that pink way) and we simply love it! (Andyes we were over the moon when Eduardo greeted us as old friends.) We enjoy every time we meet him so much!

As they opened new store they were launching some cosmetics news as well. I promise we'll write more about them this weekend.
---
Je to oficiální. Druhý evropský butik Bobbi Brown je otevřený, takže jsme ho samozřejmě musely běžet omrknout. Věta, kterou B pronesla, když jsme odcházely, mluví za vše: "Víš, já mám Bobbi pořád radši a radši!!" A není se čemu divit, malinký butik má nevtíravě holčičí atmosféru, kde zaručeně upadnete do kosmetického transu. (A ano, byly jsme celé unešené z toho, když nás Eduardo vítal už jako své staré známé. Každé setkání s ním si neuvěřitelně užíváme!)

S otevřením butiku se pojilo i několik kosmetických novinek, které nám Eduardo předvedl a na jejich podrobnější popis a třeba i na jeho triky, jak se ráno nalíčit za pět minut (třeba i ve vlaku bez štětců) a večer ten samý look za pět minut přetvořit na večerní se můžete těšit o víkendu.

Já jsem celá natěšená trošku podcenila počasí a lehce mrzla, ale ty kalhoty jsem prostě musela ještě letos vytáhnout, protože věřte tomu nebo ne - objevila jsem je v neuvěřitelné slevě v C&A a vyšly na bezkonkurenčních 30,- (a tomu já říkám "No nekup to!"). Tak mě alespoň mohl hřát dobrý pocit z výhodného nákupu a kožená bundička. I když je pravda, že jsem čas od času závistivě pokukovala po B, jak si to vedle mě vykračovala zabalené do trenčkůtku a šály. A to je pro příště moje hlavní podzimní stylingové pravidlo - nepodceňovat počasí.

A pokud budete někde poblíž OC Nový Smíchov, nezapomeňte se stavit ;)






B was wearing: ZARA kids trenchcoat, Longchamp handbag, Guess by Marciano trousers, ZARA flats, Burberry scarf, Guess watches and vintage earrings


A was wearing: Mango leather jacket, C&A trousers, Okay T-shirt,  H&M heels, Longchamp handbag, Tie Rack earings, Secco watches, vintage bracelet and San Fran china town bracelet








Kisses A and B

5 comments:

  1. kalhoty za 30? tak tomu bych taky neodolala:) ( i když vypadají tak hezky, že bych za ně klidně dala několikanásobně víc! :D )

    ReplyDelete
  2. Chápu, že kalhoty jsi na sobě mít musela - já bych je nosila pořád kdybych je měla :D Každopádně za 30?! Jako vážně?! A u nás v C&A mají tak mizernej výběr, že už tam ani nechodím... Vlastně jenom na doplňky Sixx :)

    ReplyDelete
  3. Holky nedělejte mi s Bobbi Brown chutě, když jsem nepracující studentka :/ Sluší vám to, jako obvykle ;-)

    ReplyDelete
  4. jste kočky:) a doporučily byste mi nějakej fakt skvělej produkt od Bobby brown, který za ty peníze podle vás rozhodně stojí?

    ReplyDelete
  5. 30 korun? cože?? :D

    taky jsem Eduarda teď moc ráda viděla! škoda, že jsme se minuly, už mi chybíte :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...