Monday, October 8, 2012

MUSING: GUIDE TO PERFECT FALL #2


We kind of ignored summer fashion trends in the field of colors. But with fall it's completely different story. These colors seem to be irresistable. Dark colors, BORDEAUX, khaki, little bit of white and always so chic black. Who could not love them? Which colors are your favorite in this season?
---
Další věc, která naprosto změní váš podzim je jeho barevná paleta. Inspiraci lze načerpat jednoduše pohledem z okna. Hrát si v tomhle období na chameleona není vůbec špatné. Obzvlášť potom, co jsme už snad všichni znudění všemi těmi pastelovými barvami, které kolem vířily celé léto.

 Podzimní barvy jsou nevtíravé a přesto svým způsobem o to dokonalejší. Je čas vyměnit stříbrnou za zlatou. Pastelky za tmavé zemité barvy, všechny odstíny béžové, BORDÓ, khaki, sem tam nějaká ta bílá, aby to nebyla nuda a samozřejmě černá, nehynoucí klasika. Ty všechny se v tomhle období tak nádherně nosí. A jaká barva teď vévodí vašemu šatníku?

Kisses A and B

5 comments:

  1. Mám ráda fialovou, mám ji na svetrech, šátcích a doplňcích :-) Bordó však taky můžu :-)

    http://mamou-stylove.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. vínovou barvu jsem si taky hodně oblíbila, k podzimu krásně sedí :) ale nejvíc věcí mám asi klasicky v černé:D

    ReplyDelete
  3. musím říct, že pastelové barvy mě nikdy bavit nepřestanou. Ale moje nejoblíbenější barevná kombinace je modrá a červená a klasická černobílá.

    ReplyDelete
  4. mému šatníku vévodí převážně vínová a černá :)
    Tereza♥

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...