Wednesday, October 24, 2012

INSPIRING WOMEN: MIROSLAVA DUMA

Občas nás všechny zastihne nedostatek inspirace a my se pak uchylujeme k tomu, že nosíme jakousi uniformu. Abychom se z téhle oblékací stagnace zase probudily, potřebujeme inspiraci zase někde načerpat a nezaškodí nahlédnout do šatníku někoho jiného. Proto jsme se rozhodly zavést tuhle rubriku, kde vám každý měsíc představíme ženu, které inspiruje nás. Dnes je to Miroslava Duma, kdo jen občas nakoukne na streetstylové blogy nemohl se s ní nesetkat. Pracovala pro ruskou mutaci Harper's Bazaaru, nyní je na volné noze a pokud umíte rusky, můžete si také zalistovat jejími stránkami o módě, designu, kinu, stylu, prostě všem co nás zajímá http://buro247.ru/.

Když mluví o svém oblékání, adoptuje slova Donny Karan: "Pokud ráno strávíte více než dvacet minut oblékáním, zjevně máte problém se sebou samými." To zní pravdivě. A u koho se nejraději obléká? Uvádí jména jako  Marni, Chanel, Phoebe Philo, Raf Simons, Ostwald Helgason nebo Proenza Schouler. Obzvlášť sympaticky a přímočaře na nás působí v rozhovorech, kde klidně přiznává, že největším relaxem je pro ni dát si Toffifee a říká, že má schopnost užít si každý okamžik svého života. My si myslíme, že se to odráží i na stylu jejího oblékání a právě u takových žen stojí za to se inspirovat!

Kisses A and B

2 comments:

  1. Styl M. Dumy se mi velice líbí :) Umí bezvadně kombinovat barvy, střihy a materiály. Je tak roztomilá;)

    ReplyDelete
  2. Tak to mám tedy problém, oblékáním trávím dost času a stejně nakonec končím u těch nejprověřenějších kombinací. styl M.Dumy není úplně můj šálek kávy, ale je z ní cítit veselost a hravost a to se mi líbí :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...