Monday, October 22, 2012

FOODIE TIP: BLACK DOG CANTINA


Dokud to jde, ráda trávím podzimní víkendy trošku akčním způsobem, což obvykle zahrnuje trošku cestování, a když to není do zahraničí, vystačím si s vlastmi českými. A při výletech se samozřejmě nemůžete vyhnout nějakým restauracím po cestě. Když jsme vyráželi směr Karlštejn a Příbram, bylo v naší obědové destinaci jasno - zastávka v Berouně a v Black Dog Cantině, o které stále někoho slyším mluvit, ale ještě jsem tam nikdy nebyla.

Ukázalo se to jako dobrá volba. Lákadlem pro většinu zdejších návštěvníků jsou obvykle burgery a speciality z mexické kuchyně. Já si objednala salát a ten byl také výborný, zatímco můj dobprovod potvrdil, že burgery tu vážně umí. Nemohli jsme si nechat ujít něco málo z denní nabídky, kterou se vyplatí projít vždycky, tentokrát to byla rajčatová polévka a podařilo se nám ukořistit úplně poslední kousek dýňového koláče, který servírovali teplý! No dokonale podzimní!

Prostor je malý, příjemný a celkem dost rušný. Ceny jsou tak neskutečně milé, že máte ještě lepší náladu a pokud chcete vědět něco víc o pozadí podniku, přečtěte si rozhovor s jeho zakladatelem, američanem Scottem třeba tady. Pokud se do Berouna nechystáte, nesmutněte už dlouho se spekuluje o jejich nové pobočce v Praze!

Black Dog Catina Pivovarská 105, Beroun; WWW








Kisses A.

4 comments:

  1. vypadá to jako příjemný podnik :) a ten burger vypadá hodně lákavě!:)

    ReplyDelete
  2. Ta polévka vypadá vážně skvěle !! <3

    ReplyDelete
  3. vyzkoušeno a taky doporucuje kazdymu.))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...