Saturday, September 1, 2012

VIDEOBLOG: ANNIVERSARY

Unbelievable! It's exactly one month since we started this blog! Words are not enough sometime but present each one of you with raffaello was idea little bit unrealistic, that's why we decided to do it this way:
---
Neuvěřitelné, že blogujeme už jeden měsíc! Někdy slova nestačí, jak se říká v populární (a naší oblíbené reklamě), a dám každému z vás raffaello byl nápad sice hezký, ale poněkud nerealistický, takže nám dovolte to říct tímhle způsobem:



Million kisses A and B

16 comments:

  1. pěkný:) jste roztomilý!! :D mohly byste točit videa i normálně.. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujeme! Budeme o tom uvažovat, je pravda, že jsme si u natáčení užily spoustu zábavy :)

      Delete
  2. Moc pěkné video! :) Byla jsem hrozně zvědavá, jaké máte hlasy a musím říct, že úplně jiné, než jsem si představovala. Jste v tom videu takové hrozné milé :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujeme! :) No, přijde mi, že ty hlasy jsou v té webkameře lehce zkreslené, takže ta představa není úplně realistická :D

      Delete
  3. Ještě že mi blbne ta obrazovka..

    ReplyDelete
  4. Hlasuju pro pravidelná videa! :)

    ReplyDelete
  5. Super video, holky. :-) Opravdu se vám povedlo a mám moc ráda váš blog, pravidelně sem chodím. Určitě točte víc videí, máte příjemný a hezký projev. A. na mě působí tak elegantně, sympaticky, vyrovnaně.. B. je zase hrozně roztomilá, má takový dětský něžný hlásek. A obě jste super! Jen tak dál. :-)

    ReplyDelete
  6. Přesně takhle nějak jsem si Vaše hlasy představovala! Úplně k Vám sedí :) Moc hezké video a jen tak dál! Přeju Vám spoustu dalších úspěšných měsíců.

    ReplyDelete
  7. vy bydlíte spolu? :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...