Tuesday, September 11, 2012

MUSING: DRESS UP YOUR COFFEE


Cold months are coming and my school is about to start off in just a few weeks. That meens I should have my thermos ready to hold my coffee, tea or whatever I decide since I leave house very rarely without it during fall. And you can hardly imagine how excited I was when I bought this one from Starbucks. You can remove inside and put your own decoration in it. So much fun. So now I'm getting my thermos's closet ready.
---
Chladné měsíce se blíží a škola mi začíná už za pár týdnů. Což pro mě znamená jednu věc - moje termoska na kávu musí být připravená, protože během podzimu bez ní odcházím jen zřídka. Byla jsem neuvěřitelně nadšená, když jsem ve Starbucks objevila tuhle, ze které můžete vyjmout vnitřek a sami si ji vyzdobit. Což se rozhodně hodí pro někoho, pro koho je nejdůležitějším faktorem při výběru kavárny (samozřejmě hned po kvalitě kávy samotné) způsobem jejího servírování. Konečně upotřebím obrázky, které do jedné složky v počítači sbírám už pár měsíců (nevím proč, ale mým oblíbeným tématem pro obal termosky je snídaně). Teď si jen můžou postesknout, že moje oblečení bohužel nestačí jen vytisknout - bylo by to mnohem jednodušší.

Kisses A.

7 comments:

  1. nechcete si založit formspring? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O tom jsme s B diskutovaly a dozhodly se, že ne. Na blogu sdílíme přesně ty informace, které chceme a snažíme se něco vytvořit, formspring je podle nás platforma, která více méně nic nepřináší. Navíc rády otázky čtenářů zodpovíme na mailu, pokud se tedy nerozhodneme, že se jedná o něco až příliš osobního :)

      Delete
  2. To je úžasný!! Můžu se zeptat za kolik byla?

    ReplyDelete
  3. Netušíš kde by se mohla, mimo kamenné Starbucks sehnat? :-) a je ještě v prodeji?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ve Starbucks ji mají, myslím, stabilně, takže tam by to neměl být problém, ale jinak bohužel nevím. Možná je prodávají online, ale tím si nejsem jistá.

      Delete
  4. Mám ji už přes rok a je skvělá!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...