Saturday, September 15, 2012

FASHION TALK: OUR PICKS FROM NYFW S/S 2013


It's always so exciting when month full of fashion shows starts. Althought it's kind of hard to admire trends for comming spring while we are still waiting for fall. What we can appreciate always is beautiful clothes.

We are fascinated about Victoria Beckham line every time. We still do remember the first time we read announcement of her first line and expected the worst. 'Another bored celebrity' we thought. And we couldn't have been more wrong! With each new collection she shows that runway is where she belongs! Now we want to share with you our favorites from NYFW. Enjoy!

And don't forget to share your favorites in the comments :)

---
Je to vždycky vzrušující, když nastane měsíc plný přehlídek. I když se ještě nedokážeme pořádně těšit z trendů na příští jaro, protože se ještě stále těšíme na ty, které ovládnou letošní podzim. Rozhodně si ale dokážeme vychutnat krásné oblečení, to zvládneme vždy a za všech okolností. A vždy nás baví úvahy o tom, jak se v následující sezóně řetězce poperou s trendy s přehlídkových mol a ještě víc nás baví spekulovat, které z nich budou v Čechách nejoblíbenější.

Na New Yorských molech nás nepřestává fascinovat Victoria Beckham. Ještě si pamatujeme, jak jsme se dozvěděly, že se chystá uvést svoji vlastní módní řadu a šmahem jsme prohlásily, že se další nudící se celebrita chystá navrhovat řadu, se kterou bude mít málo společného. Teď musíme uznat, že jsme se nemohly mýlit více, protože Victoria každou sezónu dokáže, že na mola její oblečení skutečně patří. Teď už vás necháme kochat se našimi oblíbenci. Přes Ralpha Laurena, Carolinu Herreru, Jasona Wu až po Marchesu.

A nezapomeňte nám napsat do komentářů, kdo jsou vaši favorité :)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...