Sunday, September 23, 2012

DREFT FASHION WEEK DAY 6


6th fashion week day is by all meanings our favourite from the whole week so far. We went to see three wonderful shows - Young Talents, Stefanel and Marella/iBlues. Despite the fact that our camera decided to go on strike during the shows (sorry about the photos) we enjoyed it entirely. And hopefully next week we'll offer you some videos which will give you better glimpse on clothes from this shows.
---
Šestý Fashion week-ový den se zatím stal naším favoritem, za což samozřejmě mohou tři skvělé přehlídky, které jsme měly možnost vidět - Young Talents, Stefanel a Marella/iBlues. Navzdory faktu, že se nám během přehlídek rozhodl stávkovat foťák Edward, naprosto jsme si je užily a během příštího týdne snad dáme dohromady video, kde si budete moci nejen oblečení z těchto kolekcí prohlédnout lépe.

A was wearing: Poste Mistress blouse, vintage pencil skirt, H&M shoes and bracelets, DKNY watches, BCBG handbag, Mango jacket, Burberry scarf


B was wearing: ZARA shoes, Calvin Klein trousers, H&M jacket, Longchamp handbag, Guess watches, RayBan glasses




Young Talents

Young talents was block of shows featuring four young designers - Vladimír Staněk, Libor Komosný, Lenka Štěpánková and Miroslava Horká. The last collection was our favourite among them. B didn't forget to mention that we should go to see menswear collection more often as first model strolled down the runway. And we have to add that these collection we liked little bit more that than winner of Dreft Black Card - Jindra Jansová.
---
Young talents byl blok přehlídek, který představil čtyři mladé designéry - Vladimíra Staňka, Libora Komosného, Lenky Štěpánkové a Miroslavy Horké. Obzvláště u poslední návrhářky jsme se mohly utleskat. U první přehlídky B nezapoměla poznamenat, že bysme měly častěji chodit na Menswear přehlídky (ta poznámka samozřejmě nebyla ani trochu motivovaná bicepsy prvního modela). A musíme dodat, že tyhle kolekce nás oslovily o něco více než ta, kterou včera prezentovala vítězka Dreft Black Card - Jindra Jansová.






















Stefanel

Next show on out schedule was Stefanel (before we had time to run to Bakeshop to consume some kofein and most of the people we met during preceeding show did the same thing, I just wonder when Bakeshop became so famous). We knew we would enjoy it as it was F/W 2012 collection and we love the campaign already. You might say that it doesn't make sense to present collection which is already in the stores but in our opinnion for czech market it does. So we sat down and enjoy cozy wool and everything as we planned our own fall outfits.
---
Další přehlídkou na našem rozvrhu byl Stefanel (předtím jsme samozřejmě nezapomněly doplnit kofein v Bakeshopu, což se rozhodla udělat polovina lidí, které jsme potkaly na předchozí přehlídce, takže jsme tam potkávaly samé známé tváře, jen uvažujeme, kdy se stal Bakeshop tak populárním). O Stefanelu jsme věděly, že se nám bude líbit, jednalo se o představení současné kolekce, proti čemuž sice může někdo mít výhrady, ale pokud se nad tím zamyslíte, když se jedná o takovouhle značku, dává to pro český trh mnohem větší smysl, aby prezentovaly kolekci, která je právě v obchodě. Užívaly jsme si pohled na spoustu teploučkých pletenin, skládané sukýnky a plánovaly si podzimní outfity (ono to má něco do sebe se na takové přehlídky dívat v chladném počasí).
















Marella/iBlues
We were looking forward to see Marella/iBlues the most. We had to wait for this show a while since it was a bit delayed but thankfully we had kind company of Sofia Leo and Yanick and we got champagne as well. Than the show started and we wondered whether one can have enough of jackets with fur (no, he cannot) and which coats we love the most. Some of the dresses we particularly liked but what we loved the most were casual everyday outfits, classy with that touch of italian chic.
---
Snad nejvíc jsme se těšily na Marellu/iBlues, na kterou jsme si musely chvilku počkat, ale naštěstí nám čekání zpříjemnili Sofia Leo a Yanick a sklenička Proseca. Po vypuknutí přehlídky jsme se začaly tetelit. Probíhaly úvahy na téma, jestli člověk vůbec může mít dost péřovek s kožíškem a jestli se nám na kabátech víc líbí kohoutí stopa, nebo klasické barvy. Odpověď na první otázku je jednoduchá - nemůže a odpověď na tu druhou také - obě! V těchto dvou kolekcích nás navíc zaujaly šaty a pak casual denní looky, pohodlné, kvalitní a nadčasové.





















Kisses A and B

8 comments:

  1. Damy, moc vam to sluselo ... :))

    ReplyDelete
  2. tyjo, já si tě pamatuju takovou oplácanou a teď vypadáš úžasně! Tleskám, nádherná změna!

    ReplyDelete
  3. Jé copak jste si odnesly v papírových taštičkách? :) Holky můžu se zeptat jestli bydlíte spolu nebo každá zvlášť u rodičů? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. V té od Stefanelu byl pletený límeček, v iBlues katalogy a v tašce Marella byla placka a plátěná taška :). Zatím bydlíme každá zvlášť, ale už spřádáme plány na stěhování.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...