Thursday, September 20, 2012

DREFT FASHION WEEK DAY 3


There is not very many things we women love as much as ultra high heels, champagne and... men's muscles. Creative team of Simple Concept Store realise that very well as they had prepared beautiful evening which combinated all three mentioned things!

Everybody gathered to celebrate whom else than Christian Louboutin and his F/W collection!

---
Je jen málo věcí, které mají ženy tak rády jako jsou ultra vysoké jehlové podpatky, šampaňské a, ehm, vypracované mužské hrudníky. To si pravděpodobně uvědomoval i kreativní tým Simple Concept Storu, když plánoval jeden dokonalý večer pro Dreft Fashion Week.

Ano, byla to prezentace Christian Louboutin a všechny tři, dříve jmenované faktory obsahoval, navíc probíhal v úžasných prostorách Salmovského paláce. Společně s Evou Schön uvažovaly o tom, který obuvní kousek večera se nám líbí nejvíce, i když mám dojem, že některé botky získaly pár bodů i za to, kdo je zrovna pronášel na podnosu. Musíte uznat, že jsme si něčím pomoct musely, když se o naši přízeň praly Mary Janes na ultra vysokém podpatku, ocvokované růžové tenisky, úžasné, a také nejdražší z celé kolekce, jak jsme byly upozorněné, vysoké kozačky, nebo naprosto dokonalé boty z páskem s ocvokovanou špičkou.  Zkuste si v té záplavě bot vybrat!

Pre-show dinner

A is wearing: Mango trenchoat and dress, ZARA heels, Bufallo Exchange clutch, DKNY watches, self made necklace


B is wearing: Guess watch, necklase and dress, H&M shoes and coat, clutch ???
















































Kisses A and B

1 comment:

  1. super fotky! děkuji, že takové posty děláte, protože je to skvělá příležitost nahlédnout na takové večírky :)
    Tereza♥

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...