Wednesday, September 19, 2012

DREFT FASHION WEEK DAY 1


So it's official. Dreft Fashion Week started of this monday in Prague. We were super excited to visit press conferention, which was also attended by great NYFW designer Alexander Herchcovitch, whos show took place on monday as well. We left in great mood with all the informations we needed and looked forward to see some fashion, to read materials we got and of course to choose photos from the day to show you. (Luckily enough, we found ourselves calm and super stylish place to work.)

We are in love with fall and we are enjoy every single second of little colder weather, which allowes us to put on something really fallish. Bordeau color is by all meanings A's favorite fashion trend, whilst B keeps it traditional with trenchcoat she loves.
---
Tak je to oficiální. V pondělí začal v Praze DREFT FASHION WEEK. Byly jsme neuvěřitelně nadšené z toho, že se máme zúčastnit tiskové konference, na které samozřejmě nemohla chybět letošní hvězda DFW, kterou není nikdo jiný, než návrhář, který svojí kolekci představil pár dní zpátky na new yorském Fashion weeku - Alexandre Herchcovitch. Z obligátní otázky - 'Co si myslí o módě v Čechách?' - vybruslil elegantně, řekl, že v dnešním globalizovaném světě už není snadné rozeznat, kdo je turista a kdo místní, ale má pocit, že zatím v Praze potkal víc turistů. Odcházely jsme ještě nadšenější, pod paží jsme si nesly desky se všemi materiály, které jsme si chtěly přečíst, celou konferenci jsme měly nahranou na diktafonu, abychom si ji mohly znovu poslechnout a karta ve fotoaparátu (úplně bychom vám zapomněly říct, že jsme ho oficiálně pojmenovaly Edward) byla plná fotek. Naštěstí jsme si našly klidné místo, kde jsme mohly tím vším projít.

Navíc jsme si užívaly nižších teplot, protože nás baví každá záminka k tomu, abychom si oblékly něco podzimního. A je letos zamilovaná do bordó barvy a B nedá ani ránu bez trenčkotu. Jaké jsou vaše oblíbené podzimní trendy? A na jaké show se chystáte v rámci DFW? My odtamtud nehodlám od čtvrtka do neděle vytáhnout paty a dnes se těšíme na Simple Concept Store. (Kdo nás sleduje na facebooku nebo twitteru, reference na tuhle přehlídku dostane ještě dříve, než se objeví na blogu.) 












B wearing: Guess by Marciano trousers, Adidas undertop, Ray-Ban sunglasses, Longchamp bag, Zara top and trenchcoat, H&M flats and pearls, Guess watch

A wearing: Mango jeans and leather jacket, F&F top, Longchamp handbag, Miss Trish shoes, Tie Rack earings, vintage bracelet, SF China town bracelet, Seco watches










¨










Calm place to work after very busy day./
A po rušném dni klid na práci.



Kisses A and B

2 comments:

  1. moc vám to oběma sluší:)plus krásný článek, zajímavý:)děkuju:)

    Chtěla bych se zeptat kde pracujete?v nějakém časopisu?:)

    ReplyDelete
  2. já se bohužel na DFW nechystám, ale vy vše určitě nafotíte, takže nějaký report dostanu :))
    a také by mě zajímalo kde pracujete? tedy pokud to není tajné!! :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...