Thursday, September 27, 2012

BEAUTY DEPARTMENT: YOGA WITH BOBBI BROWN

Bobbi Brown je samozřejmě kosmetická značka, která se kromě pečujících řad zaměřuje především na kosmetiku dekorativní. Pravděpodobně už jste slyšeli příběh o tom, jak Bobbi kdysi nemohla najít odstíny líčidel, které by jí vyhovovaly, proto se rozhodla vytvořit vlastní dekorativní řadu.

Nicméně je tu ještě jedna věc, která je na této značce sympatická - nesnaží se nám lhát o tom, že stačí dokonalé líčení, abychom vypadaly dokonale. Bobbi přiznává, že se drží zdravého jídelníčku a pravidelně cvičí jógu. O zdravém životním stylu se zmiňuje snad v každé své knížce a pro mě byla na začátku mé cesty ke změně životního stylu i ona zdrojem inspirace.

Obliba značky Bobbi Brown v ČR roste a ještě předtím, než otevřou příští měsíc svůj úplně první samostatný obchod uvádí na trh long-wear make up a u té příležitosti nás pozvali do studia YOGAME, abychom si užily příjemné odpoledne právě ve stylu Bobbi Brown s lehkým líčením vhodným ke cvičení, jógou a malým občerstvením. Máme pro vás skvělou zprávu a to tu, že již brzy bude vyhlášena soutěž pro čtenářky blogerek, které se této akce účastnily a budete si moci užít úplně stejné odpoledne! Stačí sledovat náš blog, brzy vám přineseme více informací :)





Ještě jednou děkujeme YOGAME i Bobbi Brown ČR za skvělé odpoledne!

Kisses A and B

5 comments:

  1. ta miska s jablky,makaronkami a čokoládou vypadá tak sladce <3

    ReplyDelete
  2. Doktorka mi navrhla, že bych měla zkusit jógu. A nebo pilates. Na pilates jsem už byla o prázdninách a nemůžu se dočkat, až zkusím jógu! A jestli fakt pomáhá proti stárnutí (je mi skoro 15, ale i tak :D), určitě ji budu trénovat co nejvíc! :)

    ReplyDelete
  3. tolik koček pohromadě na jedné hodině jógy:)
    filozofie značky se mi moc líbí, spojení kosmetiky a cvičení - protože o tom krása je:)

    ReplyDelete
  4. Už jsem o tom četla - myslím u Mii(?). Je to úžasný nápad v kroužku bloggerek :)

    Já cvičím jógu s Jillian a nemůžu si to vynachválit! I když to není zrovna klasická jóga moc mě to baví!

    ReplyDelete
  5. tak to je skvělé ! Výborný článek.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...