Sunday, September 16, 2012

BEAUTY DEPARTMENT: EDUARDO VOL. 2

 Řeknu vám, proč máme opravdu rády Bobbi Brown. Z jednoduchého důvodu, tahle značka dělá všechno proto, aby se její zákaznice staly svými vlastními make up artistkami. Snaží se vám dát znalosti k tomu, abyste jejich produkty dokázali co nejlépe využít ve svůj vlastní prospěch. A když přichází s novým produktem, vždy uvažují, jak vám líčení usnadnit. A co víc si žena může přát? To je ten první důvod, proč tuhle značku zbožňujeme, pak je to samozřejmě Bobbi samotná a stojí za tím také každé setkání s Eduardem Ferreirou. Jeho nadšení člověka vždycky nabije touhou zkoušet v make upu nové věci. Navíc se nikdy nesnaží ukazovat věci, které bychom nebyly později schopné vykouzlit samy doma.

Tentokrát si udělal výlet do České republiky při příležitosti uvedení nového produktu, kterým je Long wear even finish foundation. Nikdy jsem nebyla fanynkou make upů, které mají na tváři vydržet až dvanáct hodin, protože mi na tváři sice vydržely, ale rozhodně ne ve zrovna ideálním stavu. B měla příležitost ho vyzkoušet, protože ji s ním Eduardo nalíčil. A po celém dni stráveném v práci pěla ódy.

Bobbi Brown v Čechách do konce roku čeká ještě pár novinek. Tou první je otevření prvního samostatného obchodu, z čehož jsme nadšené a určitě vám dáme víc informací. Tou další je uvedení vlastní řady BB cream a z toho přímo skáčeme radostí. BB obě používáme denně (snažíme se ráno ušetřit čas kde se dá) a ten od Bobbi navíc slibuje další benefity jako je barevná škála pěti odstínů a hydratace (Eduardo nám vysvětloval, že obsahuje jistou složku, která váže vodu, ale nechci se příliš zaplétat do technických termínů). Určitě vám dáme vědět, až budeme mít možnost jej vyzkoušet.

A jeden extra tip od Eduarda: Při výběru make upu, si jej vždy rozmažte na obličeji blízko krku, tak, abyste si byly jisté, že se barva hodí i k barvě kůže zbytku těla. Make up rozmažte, pokud vypadá na pleti šedý, znamená to, že je odstín pro vás příliš světlý, pokud vypadá oranžový, je příliš tmavý. Já myslím, že s tímhle jednoduchým návodem můžeme všechny vyrazit na nákup make upu a konečně si pořídit ten správný odstín!





Jak by řekla Bobbi "be pretty and powerfull" a nezapomeňte se podívat na facebook Bobbi Brown pro více informací každý den.

Kisses A and B

3 comments:

  1. B. je tak nádherná! Vždycky obdivuju ty její vlasy! :)

    ReplyDelete
  2. no,ja se zase tvarim :))

    bylo to moc fajn a B. byla po naliceni uplne dokonala! Prirozena,ale dokonala proste :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nám se tvoje fotka líbí a byly to naše první pokusy se zrcadlovkou O:-) To Bíino líčení bylo dokonalé, Eduardo nikdy nezklame :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...