Thursday, August 16, 2012

WHAT WE WORE: TOMBOY AND DRESSES


Sometimes when we are bored we dress up similary just for fun. For the rest of the time our outfits are quite diferrent. Which in given by the simple fact that B is fond of men style dressing, while wondering through streetstyle blogs, she always makes me stop at the photos with girls dressed up like tomboys and Marlen Dietrich is her icon.

Me, on the other hand, I love dresses, skirts and Grace Kelly. I can't stop to look at Dior dresses while B is trying to make to turn the page of magazine so she can admire Chanel jacket. Throughout many years of our friendship we influenced each other. Jackets, black and simple trousers sneaked into my closet while colors and dresses did the same thing with B's closet. It's normal I think and I appreciate that we each managed to keep style of her own. Who is your style icon and how much does your BFF influnces your style?
---
Občas, když se nudíme a nevíme co by, nosíme podobné oblečení. Jinak máme ovšem módu jednoduše rozdělenou. B byla vždycky věrnou zastánkyní pánského stylu, při projíždění streetstylových blogů mě vždycky nutila zastavovat na těch fotkách, kde byly slečny oblečeny alespoň trošku "tomboy" a v neposlední řadě obdivuje Marlene Dietrich.
Já na druhou stranu vždycky byla spíš na šaty a sukně a obdivovala spíš Grace Kelly.  Zatímco jsem se vyžívala v pohledu na opulentní róby od Diora, B už otáčela stránku, aby mohla obdivovat sako z dílny Chanel. Za dlouhá léta našeho přátelství jsme jedna druhou v oblékání samozřejmě dost ovlivnily, tak už to bývá. Takže se k mým šatům začaly vkrádat saka a jednoduché kalhoty. K B zase barvy a sem tam nějaké ty šaty. Ale tenhle proces je myslím přirozený. Jsem ráda, že jsme si každá od té druhé něco vypůjčily, ale zůstaly své. Jak to máte se vzory v oblékání vy a do jaké míry vás ovlivňují vaši nejbližší přátelé?

wearing: jacket - H&M, trousers - Guess by Marciano, blouse - Benetton, tie,
tie clip -TieRack, ballerinas - Replay
wearing: Calvin Klein dresses, H&M belt, Longchamp handbag, bracelets from Vietnam,
Tie Rack earings, Merona sandals

Kisses A and B

6 comments:

  1. závidím Barče její postavu! :))

    ReplyDelete
  2. Já osobně si na sobě taky nedokážu představit sukni, nebo šaty. Moje sestra ji ale teď nosí prakticky pořád a tak jsem si řekla, že si ji musím koupit taky...bohužel, na nákupech jsem na ni ani nepomyslela a koupila si hned dvoje kalhoty... Jen při cestě domů jsem si říkala, že bych ji přece jenom mohla někdy vyzkoušet, tak uvidíme, do jaké míry mě ovlivní :-))

    ReplyDelete
  3. Moc Vám to sluší, jako vždy. Každá má jiný styl, ale přesto se skvěle doplňujete :)

    http://thephantom2000.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Jsem těžce zamilovaná do vlasů B.!!!
    Já jsem spíš na šaty a na sukně, ale z nějakýho neznámýho důvodu je víc nosím do chladnějšího počasí :)

    ReplyDelete
  5. Jsem těžce zamilovaná do vlasů B.!!!
    Já osobně jsem spíš na šaty a kuně, ale z nějakýho neznámýho důvodu je nosím v chladnějším počasí :)

    ReplyDelete
  6. Já zase závidím A. její přístup k životu!! Vždycky jsem ji považovala za krásnou, teď se mi ale líbí ještě víc tím, že působí nějak... otevřeněji? Nebo je to létem? Nebo je to jen můj dojem, netuším :)
    Nicméně krásné jste obě a je skvělé, jak protikladně fotky působí!
    Eva

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...