Monday, August 6, 2012

WHAT WE WORE: PIZZA NIGHT


Launching of our blog required proper celebration. Our celebration mostly include something "naughty" to eat. This time it was pizza, which proved as excelent choice. Plus we both showed up wearing denim. What a coincidence since we don't wear this kind of material very often. I was never really fond of denim until recently when I felt in love with denim shirt and for B it's pretty much same story, she felt in love with jeans she is wearing in these pictures. Denim is some sort of classic but still one season everyone loves it and next season it's horrible mistake to show up wearing jeans. What is you oppinion of this material?
---
Uvedení našeho blogu si vyžadovalo oslavu a naše oslavy obvykle obsahují nějaké to "hříšné" jídlo, tentokrát jsme si vybraly pizzu a ukázalo se to jako skvělá volba. Obě jsme se ukázaly v denimu, což je náhoda vzhledem k tomu, že ani jedna tenhle materiál nenosíme moc často. Já nikdy nebyla jeho velkým fanouškem, i když nedávno jsem se zamilovala do džínové košile a pro B to myslím bylo dost podobné, jenže ona se zamilovala do džín, které má tady na fotkách. Denim je samozřejmě svého druhu klasika, přesto je jednu sezónu milován a další zatracován. Jaký na něj máte názor vy?



 

By the way, did you know, that pizza as we know it today, was invented in 18th century?/
Mimochodem věděli jste, že pizza v podobě jak ji známe dne vznikla už v 18. století?




A: BCBG handbag, vintage skirt, Tie Rack necklace, ZARA balerinas

B: Longchamp handag, Diesel jeans, ZARA shirt, Replay balerinas

Kisses A. and B.

12 comments:

  1. Abny Ty jsi hrozně zhubla, vypadáš úžasně! A moc se mi líbí ty B. kalhoty!

    ReplyDelete
  2. Adriano, opravdu smekám. Jsi tak krásná... Inspirace pro všechny.

    ReplyDelete
  3. Abny, zdálo se mi to už minule, ale tady je to jako pěst na oko - waw, ty jsi zhubla jak blázen! Prozradíš nějaký cvičební plán, jídelníček a tak? Prostě režim...sluší Ti to!! Smekám!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. Sice to původně nebylo v plánu, ale chodilo spoustu emailů, takže jsme se nakonec rozhodly na blogu vytvořit pravidelnou páteční rubriku Fit Friday, poprvé se na ni můžeš těšit už tenhle týden :) A.

      Delete
    2. taky mě strašně zajímá jak si to dokázala!! vypadáš fantasticky.)

      Delete
    3. Tak doufám, že se moje páteční články budou líbit :)

      Delete
    4. Jsem zvědavá, díky za reakci.

      Delete
  4. Kdyby krásná B. pořád nešpulila pusu na všech fotkách byla by ještě mnohem krásnější..:) A. neboj se jí to říct. Nika.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prý bude trénovat výraz před zrcadlem ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...