Monday, August 13, 2012

WHAT WE WORE: IN RAYBAN WE TRUST

 Who wouldn't love those really lazy summer days when all you have to do is to take a stroll, step by for a lunch somewhere and wear sunglasses, it's important to be aware of those UV rays all the time, of course ;).
---
Kdo by nemiloval ty úžasně líné letní dny, kdy jediné, co musíte dělat, je procházet se, někde se zastavit na oběd a samozřejmě celý den nosit sluneční brýle, protože ochrana proti UV záření je super důležitá ;).
Longchamp handbag, ZARA shorts, H&M T-shirt, Lacoste shoes,  RayBan sunnies 



Stefanel handbag, Pietro Filipi trousers, F&F top and jacket, Miss Trish shoes,
RayBan sunnies, DKNY watches

Kisses A. and B.

4 comments:

  1. Holky, hrozně vám to sluší!! Četla jsem vaše samostatné blogy (A. něco přes dva roky) a teď, po návratu k internetu zjistím, že jste se daly dohromady!!! To je úžasný, mám ohromnou radost.
    Pročetla jsem všechny články a mám otázku na A.: líbí se mi představa ranního cvičení a ráda bych to taky zkusila. Zvládáš to i během roku před odchodem do školy, nebo je to tvůj prázdninový plán? Děkuju a přeji hodně skvělých outfitů a inspirativních článků :)

    Eva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujeme mockrát. Ranní cvičení je pro mě rutina. Sice to vyžaduje nařídit si budík o hodinku - hodinku a půl dříve, než bych jinak musela, ale jinak už si to ani nedovedu představit. Praktikovala jsem to během doby co jsem chodila do školy a teď to praktikuji před odchodem do práce, takže vlastně žádný "prázdninový" režim ani nemám. :) A.

      Delete
  2. Abny, a cvičíš ráno nalačno nebo si předtím něco dáš? :) Protože mně je vždy špatně a jsem taková nefunkční, když se nenajím :) btw, ráno tedy cvičíš doma buď podle programu nebo na strojích?

    Tína

    ReplyDelete
    Replies
    1. Můj ranní rituál je si před cvičením dát čtvereček 72% čokolády, i když to je spíš jen taková výmluva k tomu si tu čokoládu dát, než že bych ji vážně potřebovala. Také je to ráno hned příjemnější. :D Dělám nejrůznější cvičení, buď podle DVD, nebo běhám na stepperu, nebo si jdu zaběhat ven.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...