Saturday, August 4, 2012

WEEKEND INSPIRATION: WITH YOUR BF


Víkend již zaklepal  na dveře a pokud stále nemáte žádné plány, jak ho strávit, rozhodně nevstávejte od svých monitorů.

V tomto článku se s Vámi v rámci weekend inspiration podělím o pár typů a především o velmi inspirativním dni, který pro mne asi před rokem naplánoval můj expřítel. Téměř celý den byl takovým roadtripem. A kam že se jelo? Do Karlových Varů. I když doba festivalu skončila, kouzlu tohoto lázeňského města to rozhodně neubírá na intenzitě. I když dle mého názoru Karlovy Vary zůstavají magické v každém ročním období. Nyní zpět k WE, nemusíte se scházet nijak zvlášť brzy. Cesta do Varů je z velké části po dálnici, nebo po klidných silnicích, mezi malebnými vesničkami.

Do KV jsme dorazili asi k polednímu a rozhodli se je řádně projít. Mimo klasických uliček nezapomeňte navštívit i proslulé léčivé prameny. Jako nejzajímavější jsem shledala prameny v  Zámecké, Vřídelní a Tržní kolonádě. Popadne-li Vás z těchto toulek hlad, není nic jednoduššího, než si vytypovat restauraci, která Vás nejvíce zaujala. Máte-li ovšem zájem o něco extra doporučuji navštívit restauraci v hotelu Embassy, se stoletou tradicí a oblíbenou i u zahraničních celebrit.

Když se přiblížilo pozdní odpoledne a my měli celé Vary důkladně projité, vydali jsme se zpět do Prahy, kde měl expřítel připravené překvapení v podobě romantické večeře v podniku jménem Chorvatský mlýn. Podnik se nachází sice v Praze 6, ale cesta k němu se vyplatí, dle mého názoru zde mají jedny z nejlepších rybích pokrmů. Rozhodně doporučuji vyzkoušet jejich chobotnice a rybí speciality, které jsem pak nemohla dostat z hlavy. Cestou domů, pak není nic krásnějšího, než zastavit na nějaké vyhlídce a dlouho do noci, jen mluvit a zapomenout na vše okolo.

Hezký víkend

---

The weekend is here and if you haven't got any ideas, what to do, keep reading, I've some weekend inspiration for you.

I am goign to share  some tips and my very inspirational day, which my exboyfriend prepared for me one year ago. All day was in the road trip style. Where did we go? To Charles Bad. The movie festival is over, but CB are still beautiful and amazing. I think, this city stays magical every season. Right, back to WE, you don't have to wake up early, because the way to CB is mostly on the motorway.

We have arrived to CB in the afternoon, the best time to have a walk. Don' forget to visit a famous medicinal spa and a really wonderful CB streets. The most interesting spas are in Zámecká, Vřídelní and Tržní colonnade. If you are starving, you can have a meal and rest in one of the numerous restaurants. If you want something special, you can visit the famous restaurant in the Emassy hotel. It is popular with hollywood stars as well.

When we were finished with the CB it was late afternoon. We went back to Prague, where my exBF had prepared a romantic dinner for me in the restaurant called Chorvatský mlýn. The restaurant is located in the Prague 6, it could be a little bit far away for somebody, but they have one of the best fish specialties. Mainly, they have one of the best octopus, which stayed on my mind for a long time. On the way back it was really nice to make a stop at the quiet place and talk about nothing for the rest of the night.

Have a nice weekend
xx A&B
zdroj: google.com

2 comments:

  1. Karlovy Vary miluju :) Jako malá jsem tam jezdila každý rok v létě s babičkou, tak na ně mám moc hezké vzpomínky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. V. Máme stejný názor, Karlovy Vary jsou kouzelné město a nedivím se, že si je vybírají i zahraniční štáby pro natáčení:-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...