Saturday, August 11, 2012

WEEKEND INSPIRATION: ITALIAN DAY


Sometimes, in the gaps between my foreign trips I miss travelling. So last week I decided to organize some sort of "Italian day" here in Prague for me and my friend. Good thing to start off are dresses. I wear dresses in Italy all the time. What you can't miss is perfect coffe of course. Coffee must be perfect every time and taste as heaven.

What next? Since you just had Italy in the matter of taste, it's time for something bit more visual. And why not Woody Allen's latest movie To Rome With Love. See, you are in Italy.  It's evening already which means dinner time. Italian meal required, right? Salad with carpaccio for me, please. Our favorite spot in Prague is Wine Food Market. And last but not least don't miss glass of wine, it's holiday after all!
---
Někdy mi v mezičase mezi mými zahraničními výlety cestování opravdu chybí. Což byl taky důvod, proč jsem se minulý týden rozhodla, že když nemůžeme být v Itálii, můžeme si Itálii udělat tady, v Praze. A nebylo toho potřeba moc. Samozřejmě to chtělo začít letními šaty, kdo by se bez nich na dovolené obešel.

Pak už to potřebovalo jen málo. Začít vážně výborným capuccinem. A o kvalitě kávy je nesmlouvám, ta musí být skvělá. Protože skvělé capuccino chutná jako nebe. Rozhodně když si hrajete na Itálii. Co by se pak na program mohlo hodit víc než poslední film Woodyho Allena Do Říma s láskou. A nakonec to všechno samozřejmě zakončit večeří v italském stylu a proč ne třeba ve Wine Food Marketu, kde mají všechno naprosto výborné? Salát s carpacciem pro mě, prosím. A nezapomeňte na skleničku vína, tu v Itálii nemůžete vynechat. A pokud je vedro, doporučuju sáhnout po Aperol Spritz. Mňam.








Kisses A.

2 comments:

  1. aperol!!! <3

    vy si ale žijete! miluju itálii...a nový film od woodyho :)

    ReplyDelete
  2. aperol + 1 :)
    Itálii miluje snad každý, kdo tam byl <3
    A TO ROME WITH LOVE byl skvělý film!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...