Saturday, August 25, 2012

TRAVEL INSPIRATION: KRUMLOV DAY 2 PART 2

 
First night we spent socializing so we decided our second and also last night in Krumlov keep little bit more private. First on our list was dinner we chose Papa's as we wanted something more festive and this restaurant is recommended by Mr. Maurer, creator of "Grand Restaurants list" himself. And now it's recommended by me as well. Great fresh food, super kind staff and terasse located just above the river.

Next thing for to do was movie and I regrete the minute we decided to go. They played "Ted" in local movie theatre and I must admit I suffered every single minute.

Best place for drink in Krumlov is Apotheke, stylish and nice place and for early breakfast, don't miss Delli 99.

---
Zatímco první večer jsme trávily prozkoumáváním místních podniků a poznáváním "nových přátel", druhý večer jsme byly o něco více samotářské. Byl to také náš poslední večer, takže to chtělo něco speciálního. Nechtěly jsme riskovat a sáhly po restauraci, kterou zařadil i pan Maurer do svého výběru Grand Restaurants a musíme potvrdit, že se nemýlil. V Papa's podávají perfektní jídlo, mají terásku hned nad řekou a ty nejmilejší zaměstnance. 

S čím jsme ovšem vedle sáhly, byl výběr následujícího programu. To kino jsme měly vynechat. Sice to byl zážitek, protože jsme si připadaly jako na cestě zpět v čase, ale film Méďa se pro nás stal utrpením od začátku do konce (a to jsme na něj šli s tím, že to budeme brát s rezervou a třeba se zasmějeme. No nezasmály!). Z toho plyne poučení, abychom si příště koupily vstupenky na jedno z představení na otáčivém hledišti.

Dalším podnikem, který v Krumlově stojí za to navštívit je bar Apotheka hned vedle zámecké brány. A pokud se vám to potulování městem protáhne, v Deli 99 otevírají už v sedm ;).

Kisses A.

2 comments:

  1. nahodou me ten film Meda dost pobavil :D
    Hezky fotky, nevim proc ale vic se mi libis s brylemi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On ten film má velmi specifický druh humoru, na který, podle mého názoru, člověk musí mít vyhraněný názor - buď se mu opravdu líbil, nebo opravdu nelíbil :D. S těmi brýlemi to mám stejně, proto mě bez nich také není často vidět.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...